LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 mei 2017

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 mei 2017

Trump heeft nog niet laten weten of de VS uit het Parijs milieuverdrag stapt. Als de VS dat doet, dan geeft het goed aan hoe onbetrouwbaar de VS is als het om afspraken gaat. Een nieuwe president, nieuwe afspraken is niet de gewoonte. Je zou meer respect voor het ambt van de president verwachten. Afspraak is afspraak is de gewoonte.  De Franse President Macron heeft ondertussen het gevecht armdrukken met Trump gewonnen. Dat is ongeveer het enige waarmee Frankrijk van de VS kan winnen, dus gefeliciteerd. De G7 is zonder veel gedonder afgelopen, al is het de Europese leiders wel duidelijk geworden dat van Trump weinig sympathie of steun verwacht kan worden. Schrijf de VS als trouwe bondgenoot maar af. De VS kijkt alleen nog maar naar eigen direct gewin.
– Maar liefst 256 tuchtzaken tegen notarissen moeten mogelijk opnieuw omdat vanwege administratieve achterstanden enkele ambtenaren niet bevoegd (meer) waren. Een blunder van de belastingdienst. Dat wordt echt enorm veel geld verspillen, want dezelfde mensen (dan wel bevoegd) gaan dan dezelfde stukken nog een keer beoordelen. Het feit dat er maar liefst 256 tuchtzaken tegen notarissen waren is hier in mijn ogen het echt schandalige deel van het bericht. Die mensen hebben een heel belangrijke functie en ze blijken niet te vertrouwen…
– Chinese industriële ondernemingen hebben hun winst gemiddeld met 14% zien stijgen. Dit is nie tin lijn met de verwachtingen die bijvoorbeeld Moody’s recent uitspraak.
– De Amerikaanse beurs is vandaag gesloten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *