LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 juni 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 juni 2024

  • Gisteren waren de Amerikaanse beurzen gesloten.
  • De EU wil dat Nederland er meer aan doet dat werknemers interessanter worden dan ZZP’ers. Brussel vindt al die ZZP’ers in Nederland maar niets.
  • Uitstootvrije binnensteden, is dat wenselijk en haalbaar? Veel ondernemers hebben al aangegeven dat ze niet voor 2025 in staat zijn hun wagenpark te veranderen. De binnensteden zullen dan voor bepaalde services onbereikbaar worden. Marktkooplui bijvoorbeeld zijn niet in staat elektrische varianten voor hun diesels te krijgen. Daarbij zijn er dan voor eventuele elektrische voertuigen geen faciliteiten op het marktplein. Ook klusbedrijven merken dat elektrische varianten op hun busjes vaak minder kunnen en dus minder wenselijk voor de bedrijfsvoering zijn. Veel kleine ondernemingen hebben, mede door Corona, de financiële reserves niet. De invoering van de zones komt dus te vroeg. De steden willen het doorzetten. Dat moeten ze dan maar doen en zien wat er gaat gebeuren…
  • Let op als je een ING bankpas hebt. Per 1 juli wordt de magneetstrip uitgezet. Het kan dan voorkomen dat je in het buitenland niets aan de bankpas hebt! Lekker moment van ING om dat vlak voor de vakantie bekend te maken. ZO ga je om met je klanten!
  • Elon Musk probeert met alle macht adverteerders terug op Twitter te krijgen. Helaas blijft het platform door veel gebruiker gebruikt worden, ondanks de schandalen rond het platform. Geld en aanzien is voor velen belangrijker dan karakter. Triest is dat. Ik heb na de overname van Twitter door Musk niets meer met mijn account gedaan. Het bedrijf dreigde het account daarom te sluiten, maar ze hebben die dreiging nog altijd niet uitgevoerd. Was dus ook bluf.
  • Gaat Rusland de Baltische zee onveiliger maken? Het lijkt er wel op, maar het is ook vooral bluf, want de hoeveelheid Russische wapens en soldaten in die regio is extreem fors afgenomen. 80% van wat er gelegerd lag bij de grens met Finland is nu al naar Oekraïne gestuurd. Rusland wordt dus agressiever, terwijl het steeds minder heeft om écht druk te zetten.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *