LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 juni 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 juni 2021

roamingkosten
  • Aanstaande maandag moeten de advocaten van Trump aangegeven hebben waarom een criminele aanklacht tegen de Trump organisatie niet zou moeten plaatsvinden. De kans is aanwezig dat een doorgezette aanklacht de Trump organisatie in Chapter 11 gaat brengen, omdat niemand nog zaken wil doen met een onderneming die een criminele aanklacht aan de broek heeft hangen.
  • New York Pizza is grotendeels verkocht aan een Noorse onderneming. De Noren nemen een 75% belang in de onderneming.
  • Gelukkig zijn er bedrijven bij wie de schade van Corona mee blijkt te vallen en die daarom de verkregen steun terugbetalen. Zo hoort het! Dille & Kamille gaat enkele tonnen terugbetalen. Booking.com gaat ook terugbetalen na het schandaal dat ze de helft van de steun als bonus aan de topman uitkeerden.
  • Richting en vanuit het VK gaan er weer roamingkosten komen. Eén van de beloftes van Brexit was dat het VK deel zou blijven uitmaken van de EU telefoonmarkt. De telefonie aanbieders komen daar op terug. Bellen van/naar het VK gaat veel duurder worden. Internetten bij een verblijf ook. Nog weer zo’n negatief gevolg van de Brexit.
  • Er is een hittegolf gaande in Noord Amerika. Vooral in Canada nu nieuwe hitterecords.
  • Een rechtszaak over vermeend machtsmisbruik door Facebook is door de rechter verworpen. De FTC kan nu wel opnieuw een zaak aanspannen als het aanvullende of extra bewijzen kan presenteren.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *