LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 dec 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 dec 2023

  • En dan zitten we al aan de laatste beursdag van het jaar! Een jaar dat voor de AEX begon op een stand van 697,11. Na vijf dagen stond de AEX op 724,26 en daarmee was de kans groot dat het een positief jaar zou worden. We sloten gisteren op 787,04 dus het zou wel gek moeten lopen als dit nog mis gaat. De 5 dagen handelsmethode staat nog altijd als een huis.
  • Gisteravond heb ik 3,5 uur aan één stuk gezongen als onderdeel van de zangavond van onze lokale kerststallentocht. Op 5 plekken waren negen gezelschappen actief. De andere gezelschappen losten elkaar af. Wij gingen in één ruk door. Ik voel mijn keel nu wel iets, maar ben niet eens schor.
  • Ook in de Amerikaanse staat Maine is Trump voorlopig van de voorverkiezingsstembiljetten afgehaald. Ook daar is nog beroep mogelijk.
  • De taxichauffeurs in Brussel willen geen verplicht taalexamen Nederland gaan halen. Het vliegveld ligt in Vlaanderen. De chauffeurs komen meest uit Brussel en hoewel officieel tweetalig is de bevolking van Brussel de Nederlandse taal daar steeds minder machtig. Het gekke is dat in het Franstalig deel van België de verplichting om Frans te kunnen spreken een vanzelfsprekendheid is. Tweede taal in het Franstalig gedeelte is vaak Engels, niet Nederlands.
  • Er is in Nederland al een claimclub opgericht om een bedrag van 50 miljoen euro van Daihatsu te eisen. Het gaat dan vooral om verliezen die je als eigenaar gaat leiden als je een gekochte Daihatsu wilt gaan verkopen. Naar schatting is de tweedehandsprijs nu 25% lager dan voor het schandaal bekend werd.
    Daihatsu sjoemelde al sinds 1989 met de crashtest resultaten.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *