LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 september 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 september 2018

crypto rapport

De SEC (Amerikaanse beurswaakhond) heeft Elon Musk aangeklaagd voor beursfraude. Dit naar aanleiding van zijn twitter bericht dat hij Tesla aandelen zou inkopen tegen 420 dollar per aandeel. Hij trok dat aanbod snel daarna weer terug en heeft mogelijk financieel gewin gehad van zijn invloed op de beurskoers.
– Ineens is het probleem van de kippen uit Oekraïne een probleem. Jaren geleden was het al groot nieuws, maar de politiek vond het maar onzin en een soort van fake news. De Oekraïners versnijden de kip op een ongebruikelijke manier waardoor ze alle regels kunnen omzeilen. Dat heb je als je alles tot in detail wilt regelen. Veel beter is het om bredere begrippen te gebruiken waarmee de intentie van de wet of regel beter tot zijn recht komt.
– Volgens onderzoek van UBS is Amsterdam één van de vijf wereldsteden waar de huizenluchtbel van op knappen staat. Nu nummers 1 tot en met 4 zijn Hong Kong, München, Toronto en Vancouver.
– Secretary of State Mike Pompeo ziet niets in het plan van de EU, Rusland en China om middels ruilhandel het embargo van de VS op Iran te omzeilen. Hij zint op manieren om die deal onmogelijk te maken. Dit kan de relatie tussen de VS en Europa nog verder onder druk zetten.
– China heeft vriendschappelijke samenwerkingen op militair gebied met de VS allemaal in de koelkast gezet. Een Amerikaans schip was ook niet welkom in de haven van Hong Kong. De handelsoorlog schuift heel langzaam op naar een koude oorlog die verder gaat en kan escaleren in een volledig militair treffen. De kans op een volledige oorlog is nog klein, maar dat ze onderling elkaar gaan beschieten is op deze manier een kwestie van tijd. Ondertussen schept Trump op dat de Chinezen zo’n eerbied hebben voor zijn enorm grote brein… Jammer alleen dat het vol water zit.
– Valt er nog wat te verdienen aan Crypto’s en Blockchain?

crypto rapportIk zeg JA, maar laten we wel even reëel blijven en slim zijn. Het nieuwe cryptorapport is een pareltje en geeft een prachtig inzicht in risico’s en kansen. Bestel het hier.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *