LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 mei 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 mei 2020

protest
  • Gisteren zag ik in de Secundaire Markt van Neo Finance een heel interessante A kwaliteit lening staan. Met 1% aan kosten heb ik nu nog 36 maanden een 8,5% rente op deze 72 euro lening. De persoon in kwestie heeft tot heden altijd keurig op tijd betaald. Waarom stond de lening te koop? Ik heb het idee dat iemand heel zijn portefeuille aan het verkopen is. Ik probeer 75 euro per dag te investeren, maar gisteren ging er geen enkele lening via mijn autotrade. Op deze manier kan ik de 75 euro toch vol maken.
  • Op 3 juni een webinar over daytrading! Geef je op tijd op. Het webinar is gratis en thuis te volgen via PC, tablet of smartphone.
  • Volgens de Amerikaanse regering is Hong Kong nu geen autonoom gebied meer en is de stad in feite tegen de afspreken in door China overgenomen.
  • Corona in de VS. Volgens Trump zou het eerst allemaal wel meevallen. Daarna zou zijn fantastische reactie op de ziekte een succes zijn als het aantal doden onder de 100.000 bleef. Het aantal doden is boven de 100.000 gekomen, maar toegeven dat hij gefaald heeft is de Amerikaanse president zeker niet van plan. Zijn eerdere uitspraken zijn nu fake nieuws van de valse media geworden.
  • De schuldeisers willen eigenaar van HEMA worden. Een voorstel is aan de huidige eigenaar gedaan om 300 miljoen aan schulden weg te strepen in ruil voor alle aandelen.
  • Lufthansa heeft het voorgestelde hulppakket afgewezen. De luchtvaartmaatschappij kan niet leven met de voorwaarden die door de Duitse regering gesteld zijn. Andere luchtvaartmaatschappijen hadden al met rechtszaken gedreigd als Lufthansa zou instemmen met het pakket.
  • Boeing ontslaat zevenduizend medewerkers en gaat de productie van de 737 MAX op een laag tempo hervatten.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *