LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 juli 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 juli 2020

 • De goudprijs is gisteren verder gestegen. Hoe kan je in mijn ogen het beste beleggen? Ik heb er gisteren een korte video over gemaakt. https://youtu.be/5Zv4Nsq7Dao
 • Steeds meer Amerikanen zien in dat hun land afglijdt naar een fascistische samenleving. Zo werden in Portland mensen opgepakt waarvan duidelijk was dat ze niets illegaals gedaan hadden. Ze werden simpelweg opgepakt op de verdenking dat ze later die avond illegale dingen zouden gaan doen… Zelfs journalisten werden op die manier van de straat geplukt zodat ze geen verslag konden doen. Een rechter heeft nu aangegeven dat ze dat de komende 14 dagen niet langer mogen doen. 14 dagen omdat er een dieper gerechtelijk onderzoek op plaats gaat vinden.
 • In Michigan pikte de county overheid huizen in als mensen hun belasting niet betaalden. Stel even, je had een belastingschuld van 500 dollar. Dan raakte je je huis kwijt EN als je huis op de veiling verkocht werd, kreeg je GEEN geld terug, mocht je huis meer opbrengen dan 500 dollar! Doelbewuste roverheid, en ze deden het al jaren. Nu heeft de hoogste rechter in de staat de procedure verboden. De staat Michigan is nu bang dat ze over het verleden mensen terug moeten betalen… In de county waar ik mijn huizen heb, gaat het om 382 miljoen dollar sinds 2012!
 • Google heeft besloten dat haar medewerkers nog tenminste een jaar vanuit huis moeten blijven werken.
 • Het moederbedrijf van Blokker heeft de pogingen om HEMA de verkrijgen gestaakt. Ook dat is een onderhandelingspositie, dus het zou me niet verbazen als dit verhaal nog niet voorbij is.
 • Woningkoop voor verhuur zit in Nederland weer in de lift. Bij de start van de Corona crisis was er even wat paniek, maar de markt is weer groter dan ooit. De rendementen zijn wel een punt van zorg. Met verhuurhypotheken zijn enkele aanbieders in de markt gekomen om kleine aanbieders te kunnen bedienen. Woonfonds heeft die hypotheken voor particulieren die tot vijf woningen in hun bezit hebben.
  Voor één keer ga ik helemaal ‘over the top’!
  Ik ga voor een belachelijke aanbieding. Ik doe zoiets nooit, dus nu ik wel een keer helemaal los ga, doe ik het ook goed.
  Ik heb iets gevonden waarvan ik denk dat het een uitslaande brand gaat worden. Geen 100% winst, geen 1000% winst, maar ik ga in 10 jaar voor 250.000% winst…
  U leest het goed.
  En in vergelijking met Bitcoin hou ik me nog in. Die ging uiteindelijk 305.000.000% omhoog, dus ik ben nog bescheiden… Overigens, dat is de winst van nu… Eind 2017 stond Bitcoin dubbel zo hoog!
  Lees hier verder
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *