LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 okt 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 okt 2022

  • Het heeft even geduurd, maar ik sta nu ook netjes aangekondigd bij de sprekers op de Beleggersfair van 4 november.
    Ik ga er in een zijzaaltje een kleine presentatie houden. In feite mijn lunchwebinar, maar dan nu een keer live in Amsterdam. (en iets vroeger op de dag, namelijk 11:15 uur.)
  • Het gaat heel slecht met Cuba. Ze hebben hun munt net 500% gedevalueerd. Mijn jongste dochter heeft het eiland weer verlaten en zit nu in Colombia.
  • KPN is tevreden met de resultaten die het bedrijf geboekt heeft.
  • Het vorige week in een lunchwebinar besproken European Lithium maakte gisteren bekend dat het gaat fuseren met een SPAC. Het nieuwe bedrijf heet Critical Metals Corp en zal voor 80% behoren tot aandeelhouders European Lithium. Hoeveel de SPAC gaat inbrengen is nog onduidelijk. De SPAC heeft net 155 miljoen opgehaald. Die zouden met die inbreng dus in feite heel goedkoop mogen deelnemen… Voordeel is wel dat het nieuwe bedrijf aan de Nasdaq genoteerd zal zijn.
  • Het Lehman moment is er voor energie bedrijven in Europa. Lees hier verder (Engelstalig)
  • ASR neemt voor een bedrag van 4,9 miljard alle Nederlandse activiteiten van Aegon over. De overeenkomst moet nog wel goedgekeurd worden door de toezichthouders. Aegon blijft bestaan, maar richt zich alleen nog op buitenlandse activiteiten.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *