LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 mrt 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 mrt 2024

  • Vandaag ga ik een piepklein aandeel in de AI sector bespreken. De AI sector zit nu toch echt wel in een bijna hype fase. Het aandeel Block heeft een K/W van 4100. Nvidia heeft een K/W van meer dan 77. Beleggers gaan kijken naar nieuwe kansen en aandelen die nog niet in koers ontploft zijn. Dit is potentieel zo’n aandeel. De K/W is nu 1… Maar er zit wel een verhaal achter. Ben je er om 12:30 uur bij?
    Klik hier
  • Op 15 april begint de rechtszaak tegen Trump die gaat over het zwijggeld dat uitgekeerd is aan onder meer Stormy Daniëls. Deze rechtszaak is een criminal case en kan hem potentieel in de gevangenis doen belanden. Al eerder is zijn toenmalige advocaat hiervoor al de gevangenis in gegaan.
  • In Baltimore raakte een enorm containerschip stuurloos en heeft daarna een brug met daarop verkeer kapot geramd. Er zijn helaas slachtoffers te betreuren.
  • Ondanks de claim van IS dat de aanslag in Moskou het werk van hun was blijven de Russische autoriteiten claimen dat Oekraïne er achter zat. Bijna wanhopig proberen ze hun falen in de schoenen van Oekraïne te schuiven.
  • Jort Kelder heeft zijn rechtszaak tegen Google gewonnen. Google deed te weinig tegen de nep advertenties. Kelder heeft nu recht op schadevergoeding. In een aparte procedure gaat de hoogte bekend worden.
  • Ik hoor vaak dat de rente in Nederland zo veel lager is dan in Litouwen. Toch valt dat tegen. Wil je geld lenen voor bijvoorbeeld het kopen van een bankstel, dan ben je hier in Nederland, NA de recente rentedaling, nog altijd 9% rente kwijt. In Litouwen komt de lener met de hoogste A+ waardering al weg met tussen de 5 en 9 procent. Mensen met een slechte(re) betaaldiscipline betalen in Litouwen wel veel meer rente. Momenteel tot wel 25%.
  • Denk er aan, de AEX en de beurs van Brussel zijn 29 maart en 1 april gesloten. Ook in Duitsland en de VS zijn op 29 maart de beurzen gesloten. In Duitsland is ook 1 april de beurs dicht.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *