LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 26 sept 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 26 sept 2019

Wat heeft Trump precies gezegd in zijn telefoongesprek met de Oekraïense president Zelensky? De pers heeft geprobeerd het van Zelensky te horen, maar die deed alsof hij stom is en zei niets. Slimme zet. Hij heeft niets te winnen in dit hele gebeuren. Gisteravond is een verslag van het telefoongesprek vrijgegeven. Een verslag, niet een woordelijke weergave.

Duitse autoriteiten hebben een inval gedaan bij Deutsche Bank om gegevens te verkrijgen over witwaspraktijken van Danske Bank. Die wordt er van verdacht via haar Estse tak het witwassen te coördineren.

Vorige week heb ik naar het zich nu laat aanzien genoeg geld toegezegd gekregen om in de VS het aangekochte pand om te bouwen naar 14 appartementen. Gisteren is begonnen met het leegruimen van het pand. Echt alles gaat er uit omdat het goedkoper is dan te proberen om het van binnen te restaureren. Het is een pand uit 1927. De buitenkant proberen we intact te houden.

E-sigaretten liggen onder vuur nu er verhalen loskomen over fatale ongelukken met die dingen. De CEO van JUUL labs stopt met reclame in de VS en de CEO is gisteren opgestapt. Het probleem is vooral dat hun product nieuwe jonge klanten trekt, terwijl ze bij de toelating van het product hadden aangegeven dat ze de vervanging voor rokers wilden worden.

De fusiegesprekken tussen Altria en Philip Morris zijn gestaakt. De nieuwe CEO van JUUL Labs zal van Altria komen.

In Peking is een enorm grote luchthaven geopend. Het ziet er naar uit dat China snel de grootste luchtvaartmarkt gaat worden en ook daarmee de VS naar de nummer twee positie op laat schuiven.

China is op een enorme schaal de grondstoffen koper, soya en staal aan het hamsteren en zeker stellen voor de toekomst. Ze kopen de rechten op van mijnen en nemen initiatieven om mijnen op te starten en te financieren in vooral Afrika.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *