LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 26 feb 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 26 feb 2020

beursdaling

De beurzen in de wereld gaan nu behoorlijk hard omlaag. De vraag is of deze val nog wel op tijd gekeerd gaat worden, of dat dit eindelijk de correctie is die in feite drie jaar geleden al had moeten beginnen. Waar stopt dit?

  • Apple heeft gisteren de helft van haar winkels in China heropend. Alle winkels waren de laatste weken gesloten vanwege het wegblijven van klanten door het Corona virus.
  • Ierland en Frankrijk zijn de Britten het vuur aan de schenen aan het leggen. Boris Johnson heeft de laatste weken stoere taal gebruikt en nu zijn Ierland en Frankrijk die onzin van hem zat. Hij moet inbinden en zijn toon veranderen of de onderhandelingen worden bijzonder onvriendelijk. Ierland eist dat de Britten zich houden aan het Goede Vrijdag akkoord. Ook de VS is keihard voor dat akkoord. Trump kan het zich niet veroorloven om de Ierse kiezers in de VS hierover te verliezen aan de Democraten.
  • De Duitser die Corona blijkt te hebben is in Limburg geweest. Als dat was voor de viering van carnaval, dan hebben we een probleem… De wereldeconomie heeft overigens ook al een Corona besmetting opgelopen. De eerste kwartaal cijfers van veel bedrijven zullen dramatisch worden.
  • De National Transportation Safety Board heeft Tesla een schrobbering gegeven vanwege een dodelijk ongeval waarbij duidelijk geworden is dat de anti ongeluk software van Tesla in dat geval niet werkte. Een andere instantie zal nu de straf voor Tesla gaan bepalen.
  • De ketens Action en Blokker kunnen wel eens problemen krijgen om de winkels goed bevoorraad te houden. De aanvoer vanuit China stokt.
  • Ik verwacht deze week vier nieuwe huurders te kunnen verwelkomen in mijn huizen. De markt lag behoorlijk stil na de kerst en ineens is de Amerikaanse huurder weer in beweging gekomen. Ik ben ook in de markt voor de huizen nummers 26 en 27. De onderhandelingen zijn begonnen.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *