LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 nov 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 nov 2020

  • De Dow Jones index heeft gisteren voor het eerst de 30.000 punten gehaald. Dit vooral omdat beleggers blij zijn dat de transitie naar een Biden administratie weer een drempel heeft genomen.
  • Geef je hier op voor het gratis webinar over Daytrading dat we vanavond geven!
  • Ik heb nu 800 leningen bij Neo Finance uitstaan. Gemiddeld bedrag per lening is nu 23,86 euro. Ik zet bijna altijd voor 25 euro leningen uit, maar omdat het leningen op basis van annuïteiten zijn, zal het gemiddelde bedrag per lening bij een groeiende portefeuille de neiging hebben steeds iets te dalen omdat oude leningen steeds kleiner worden qua restbedrag.
  • 35 rechtszaken, 2 gewonnen en één daarvan is in hoger beroep alsnog afgewezen. Zo goed gaat het met de rechtszaken van het juridische team van de Amerikaanse president. Dát lees je niet in de rechtse pers. Die rechtse pers moet nu een manier gaan vinden waarop ze hun publiek gaan vertellen dat Biden gewonnen heeft. Dat is immers de realiteit. Fox is daar ondertussen al mee begonnen… Met knarsende tanden, dat wel.
  • Opvallend is dat steeds meer Amerikaanse sites onbereikbaar worden vanuit de rest van de wereld. Ik moet nu steeds vaker met een fake IP adres werken om nog aan mijn Amerikaanse content te komen. Waar zijn die Amerikanen toch bang voor?
  • Ik had verwacht dat bij de $500 er een uitverkoop in Tesla aandelen zou plaatsvinden. De kracht van de markt is nu echter zo groot dat de hype in de aandelen nog altijd niet over is. Het aandeel Tesla sloot gisteren op 555 dollar. Het bedrijf is nu meer waard dan de grote vijf autofabrikanten samen.
  • Is het een trend? Trump verliest de verkiezingen in de VS en FvD blaast zichzelf op in Nederland. Het begin van het einde voor rechts populisme?
  • Bitcoin haalde gisteren weer $19.000. Waarom is goud tegelijk zo naar beneden? Lees dat verderop in deze nieuwsbrief.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *