LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 juni 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 juni 2019

fastned, drone, hacking, china

Veehouders willen graag tijdens de hittegolf in de nacht werken, maar de inspecteurs van de overheid mogen die uren niet werken… Wat zou nu toch een oplossing kunnen zijn? De veehouders kunnen in de winter van 2023 een antwoord van de overheid verwachten.

Het aandeel Fastned heeft gisteren een deel van de extreme winst ingeleverd. Dat viel wel te verwachten. Ik ga er vanuit dat het aandeel binnen 12 maanden onder de oorspronkelijke uitgiftekoers zal noteren. Dat gebeurd immers in 99% van de gevallen.

Trump en Xi gaan elkaar eind deze week even de hand schudden tijdens de G20 top. Het stelt niet veel voor, maar Trump probeert nu toch een deal met China te maken en heeft zijn minister opgedragen de Chinezen dan toch maar te bellen. De Chinezen beginnen de bovenhand te krijgen. Het vervelende is dat China wél moet aanpassen. De lompe politiek van Trump werkt dit alleen enorm tegen omdat het nu een geval van zwart/wit geworden is.

Beyond Meat, dat 2 mei naar de beurs kwam, zag gisteren haar koers met een min van 8,5% fors corrigeren.

Volgens Amerikaanse en Israëlische beveiligingsfirma’s heeft China in dertig landen de grootste telecom operators gehacked en enorme hoeveelheden aan gegevens van de klanten en de bedrijven buitgemaakt. In sommige gevallen is letterlijk heel de database met alle gegevens buitgemaakt.

Bij de afwikkeling van het 1MDB schandaal in Maleisië heeft Goldman Sachs een schadervergoeding van 240 miljoen geboden. De 93 jarige premier eist 7,5 miljard dollar vergoeding. Goldman Sachs is van mening dat dit belachelijk is, omdat de bank zelf volgens eigen zeggen ook door de fondsmanagers voorgelogen is.

De VS heeft verdere sancties aan Iran opgelegd. Dit als straf voor het neerhalen van een drone.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *