LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 nov 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 nov 2020

 • De Republikeinse toezichthouders van Wayne County Michigan hebben vorige week na een openbare vergadering hun akkoord op de eerlijkheid van de verkiezingen in hun district gegeven. Daarop werden ze gebeld door Trump persoonlijk en hebben ze geprobeerd hun akkoord weer in te trekken. De vraag is nu of je NA de definitieve vergadering op je mening terug kan komen. En de vraag is of het gepast is dat een kandidaat, die ook nog eens de president is, zich persoonlijk bemoeit met de procedure. Hoe ver kan je gaan? Overigens is dan gisteren uiteindelijk door één van de twee republikeinen toch een definitief akkoord gegeven. Michigan is nu officieel voor Biden.
 • Is het interessant om een lening met grote korting in de Secundaire Markt van Neo Finance te kopen? Ik heb er een filmpje over gemaakt. Kijk hier
 • Het is een goed windjaar geworden. Mijn windmolen delen zitten nu al op 98,8% van de jaarproductie. Dat terwijl we nog een kleine week van december af zitten. Dat levert nu dus een keer meer op dan verwacht.
 • Het ontwikkelen van een windmolen op land kost tegenwoordig bijna 8 jaar… Toch iets om rekening mee te houden bij de afweging of duurzame windenergie gewenst en mogelijk is.
 • Volgens team Trump juriste Sydney Powell zou er een Bijbelse omvang onthulling komen. “Release the Kraken” had ze het over. Ze is vervolgens gisteren ontslagen uit het team… Ik zou dat niet echt Bijbels willen noemen…
 • IAMGold gaat 70% van de tijdelijke werknemers in Canada naar huis sturen.
 • De laatste week zijn er weer ruim voldoende leningen in het Neo Finance systeem aanwezig. Ik heb in een week tijd voor 1000 euro aan leningen uit kunnen zetten. Daarbij moet ik wel aantekenen dat 600 euro daarvan handmatig is ingezet. Ik heb zelfs heel bewust enkele slecht lopende leningen gekocht, puur vanwege de korting die ik er op kreeg.
 • Het is vast toeval, maar ik heb gisteren geschreven over weer een oplichtingsopzet en de hele dag heb ik telefoontjes gehad uit +33 en een keer belde ook de beroemde Microsoft helpdesk. Het zijn nu allemaal geblokkeerde nummers.
 • Wonderbelegger Rob van de B uit Gemert is gisteren in hoger beroep tot een hogere straf veroordeeld. Hij kreeg zijn hoge rendement voor elkaar door de eerste beleggers te betalen met de inleg van latere beleggers. (Een Ponzi opzet dus).
  Uiteindelijk had hij ongeveer 9 miljoen bij beleggers opgehaald. Rob was vooral in het tennis circuit actief. Hij liet anderen voor hem werven. Dit heeft dus wat vriendschappen gekost.
 • Net werd bekend dat het geld voor de President-elect voor Biden beschikbaar is gekomen. Nog weer een stap die aangeeft dat alle tegenstand van Trump slechts een show is.
 • Gerichten gaan dat Janet Yellen De voormalige FED chef de nieuwe minister van Financiën gaat worden. Wie bang is dat er onder Biden veel gaat veranderen kan dus gerust ademhalen. Dit is net als de Obama jaren gewoon Bush Light beleid.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *