LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 juni 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 juni 2022

  • In mei zijn er 17% minder nieuwe Tesla’s geregistreerd in de EU. Dat moet Tesla toch wel voelen zou je denken.
  • Vanwege de hoge energieprijzen in de VS willen vier Democratische senatoren de uitvoer van olie uit de VS weer verbieden. Dat zou voor de wereld een slechte zaak zijn, want de wereld heeft ook te maken met een tekort aan olie. Immers, Russische olie is voor veel landen in de ban. Blijkbaar betalen buitenlandse vragers meer voor de olie dan Amerikanen er voor willen neertellen. Vrije markt heet dat toch? Het is voor veel Amerikanen toch een eng concept.
  • In de VS is er eindelijk een heel kleine aanpassing op de vuurwapenwet doorgevoerd. De leeftijdsgrens gaat van 18 naar 21. De andere aanpassingen zijn heel klein en zeer vrijblijvend.
  • Twee van mijn aangeklaagde huurders kwamen los van elkaar niet op de rechtszitting. De rechter heeft daarom besloten de zittingen te verdagen naar 14 juli… Wat een prachtige manier om huurders te leren hoe dit systeem dus werkt! Die komen volgende keer weer niet en vertellen al hun vrienden hoe je gratis kan blijven wonen!
  • Een andere huurder heeft de rechtszaak niet afgewacht en is opgekrast. Die woning kan ik nu dus renoveren en dan opnieuw in de markt zetten. Ik heb bij de helft van mijn woningen nu te maken met wanbetalende huurders.
  • Coinbase moet nu eindelijk ook maatregelen tegen witwassen gaan invoeren. Daarmee is weer een stap genomen richting het binnen de regels brengen van de cryptomarkt. Het is tevens een signaal dat die markt wel serieus genomen wordt.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *