LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 juli 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 juli 2020

vastgoed
  • Het beleggingsvolume in de Nederlandse vastgoed markt is de laatste 12 maanden met 16% afgenomen. De verwachting is dat over heel 2020 de daling boven de 25% gaat uitkomen.
  • De vrouwelijke rechter die in de VS gaat over de zaak rondom Deutsche Bank en Epstein zag haar man neergeschoten worden en haar zoon doodgeschoten worden. Een verdachte is dood gevonden. De Verenigde Staten werken zichzelf toe naar een burgeroorlog.
  • In de VS is een tekort aan muntjes ontstaan. Als je nu je munten naar de bank brengt kan je er extra geld voor krijgen!
  • Hoe ziek is de VS? In Florida is een medewerkster van de gezondheidsdienst ontslagen omdat ze naar buiten bracht dat de officiële cijfers niet klopten… De gouverneur wilde een wit voetje halen bij de president. Daar kwam de onthulling van de onderzoekster hem even niet uit. Ze had uiteindelijk gelijk, maar dat betekende wel haar ontslag. Ze heeft nu de staat aangeklaagd.
  • In Ohio zijn de Republikeinse speaker en vier andere politici opgepakt vanwege omkoping. Ze hebben geld aangenomen zodat er een bail out voor de kerncentrales in de staat zou komen. Het geld kwam van First Energy, dat twee kerncentrales in Ohio heeft. Het ging om een 60 miljoen omkoopbedrag waarna er 1,5 miljard vrijkwam voor het bedrijf. Het aandeel Fitst Energy verloor 17% van haar waarde nadat de beschuldiging bekend werd.
  • Help je mij aan 1000 (gratis) abonnees op mijn video kanaal? Ik heb nu al meer dan 80 filmpjes gemaakt en ik ga er zeker mee door. Door je op het kanaal te abonneren krijg je melding als ik een nieuw filmpje gepubliceerd heb.
  • Het lijkt onmogelijk dat er nog op tijd een handelsovereenkomst komt tussen het VK en de EU. Dit houdt in dat het VK kiest voor een No Deal Brexit.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *