LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 aug 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 aug 2023

  • Brandstofprijzen gaan in Nederland in 2024 nog weer verder omhoog omdat de accijnzen zullen stijgen. We praten over een extra 21 cent per liter voor benzine en 13 cent extra voor diesel.
  • Wil je met Corendon naar Curaçao vliegen, dan kan dat binnenkort in een kindvrije zone binnen het vliegtuig. Het kost je 45 euro per vlucht extra. Er komen ook bewust enkele stoelen met meer beenruimte. Daar betaal je dan wel een extra 100 euro per vlucht voor.
  • Het gasgebruik in Nederland is de afgelopen twee jaar met een derde afgenomen. Dit betreft zowel huishoudelijk als zakelijk gebruik. Voor we ons rijk rekenen… enkele extreme grootgebruikers stopten met gas toen de prijzen omhoog schoten. Als die grootgebruikers weer online zouden komen, dan is het direct gedaan met een fors deel van de winst. Huishoudens hebben wel minder, maar niet zo heel veel minder verbruikt. Ik heb overigens zelf gekozen mijn energie tarieven voor twee jaar ast te leggen. Voor elektriciteit komt het neer op 2 cent meer dan de huidige prijs die ik betaal. Ik heb een groot en oud huis. We verbruiken nogal wat.
  • Vannacht heeft het Republikeinse presidentskandidaat debat plaatsgevonden. Trump durfde het niet aan mee te doen. Hij is veruit het populairst en kon in feite alleen maar verliezen door mee doen. Hun talkingpoints waren vooral BS punten. Ze hadden inhoudelijk weinig tot niets te melden. Wat mij betreft kwam er niet één kandidaat die boven de modder uitsteeg. Ben je er niet voor opgestaan, dan heb je het juiste besluit genomen.
Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *