LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 november 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 november 2021

miljonair
  • John Deere werknemers hebben na een maand staken gewonnen, maar hun overwinning zou ons zorgen moeten baren. De loonsverhoging van 10% EN inflatiecompensatie richting de toekomst is prachtig voor ze, maar geeft wel aan dat inflatie nu een enorm punt van zorg is geworden.
  • Weet u wie de grootste eigenaar van landbouwgrond in Nederland is? Het blijkt ASR verzekeringen te zijn! Het bedrijf bezit 36.000 hectare landbouwgrond en 6.000 hectare aan landgoederen. Het bedrijf gaat haar pachters 10% pachtkorting geven als ze aantoonbaar milieuvriendelijk gaan werken.
  • In Nederland komen steeds meer miljonairs. Er zijn er 100.000 meer dan in 2008. Punt is echter, door inflatie is een miljoen van nu geen miljoen van 2008. Uiteindelijk worden we allemaal miljonair… als we maar oud genoeg worden en de euro blijft bestaan. Hou je wel rekening met inflatie, dan is het aantal miljonairs met 35.000 toegenomen.
  • Volgens Ripple ziet het er goed uit in haar rechtszaak tegen de U.S. Securities and Exchange Commission. De uitspraak in de rechtszaak wordt volgend jaar verwacht.
  • Powell blijft de FED voorman (chair) in de VS. President Biden besloot dat hij wel een andere vice chair zal aanstellen. Lael Brainard wordt het. Ze wordt gezien als een progressieve bestuurder. Ze was in 2018 de eerste die in zeven jaar niet meestemde met de andere directeuren. Dat heeft ze daarna gemiddeld drie keer per jaar gedaan.
  • De VS gaat haar strategische olievoorraad aanspreken om de hogere olieprijs aan te pakken. Na de aankondiging ging de olieprijs al omlaag. Dreigen helpt…
  • Beleggen in Duits vastgoed. Ik maakte er gisteren een video over. Kijk hier.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *