LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 juni 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 juni 2021

klm
 • Bitcoin had gisteren aan het begin van de dag alle winst van dit jaar weer verloren. Daarna kwam er een fors herstel waarbij de koers weer meer dan 5000 dollar per bitcoin wist te stijgen. Koop hier bitcoins en enkele andere crypto’s.
 • Ook in deze ronde is het KLM dat de meeste subsidie/loonsteun krijgt van de Nederlandse overheid.
 • RTL Nederland en Talpa gaan fuseren. Zou dat ook een reden zijn dat Talpa recente ANP verkocht heeft? Samen hopen ze dat ze de streamingdienst Videoland sterker kunnen neerzetten. Er is nog wel toestemming van de autoriteiten nodig om die allemaal door te kunnen zetten. In Nederland zou de combinatie marktleider worden met 40% van de markt.
 • In het Verre Oosten zijn de beurzen van vooral Hong Kong en Taiwan vanochtend hoger.
 • Morgan Stanley gaat medewerkers die vaccinatie geweigerd hebben verbieden nog langer naar kantoor te komen. Of ze ook ontslagen worden is nog niet duidelijk. Vooralsnog mogen ze vanuit huis blijven werken.
 • Gisteren heb ik een video gemaakt over een aandeel in beweging. Het aandeel was de dag daar voor met 17% gestegen. Gisteren steeg dat aandeel NA de publicatie van de video nog eens met ruim 23%. Het maakt deel uit van de x10 portefeuille. Kijk hier naar de video
  Het erge is wat mij betreft dat slechts 139 personen die video gezien hebben… Zo’n mooie tip, keurig op tijd en dan slechts ruim 100 personen die dat zien… Dat stemt me triest. Het is dus zeker ook niet zo dat het door de video komt dat de koers steeg.
 • Volgens Jefferies moet het koersdoel van Prosus van 83 naar 89 euro per aandeel. Het aandeel sloot gisteren op 81,90.
  10 mei analyseerde ik Produs in een video. Het aandeel was toen 87,62 waard en ik was niet enthousiast. Dat bleek een goede inschatting te zijn. De video is nog actueel. Kijk hier
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *