LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 juli 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 juli 2019

china, rusland, zuidkorea

Vandaag moet bekend worden wie de volgende premier van het VK wordt. De grootste kanshebber is Boris Johnson. Beide overgebleven kandidaten zijn elite corpsballen in de slechte zin van het woord.

Je bent een vervolgde bevolkingsgroep in Myanmar en je mag met een vertegenwoordiging naar de Amerikaanse president. Vervolgens vraagt de president: “Myanmar, waar ligt dat eigenlijk?”. Dan weet je dus al dat je bezoek zonde van de tijd is geweest.

Rusland EN China hebben vannacht het Zuid Koreaanse luchtruim bewust enkele keren geschonden. Zuid Korea heeft ter waarschuwing enkele schoten afgevuurd. Na enkele pogingen zijn alle vliegtuigen weer verdwenen. De vraag is wat de reden was voor deze gecoördineerde schending. Willen Rusland en China laten weten dat ze vanaf nu ‘samen’ optreden tegen de VS?

Google heeft in een rechtszaak geschikt en is bereid om 11 miljoen dollar te betalen. Het gaat om 227 programmeurs van ouder dan 40 die vanwege hun leeftijd eens kans maakten op een bepaalde functie.

De index van Star Market, de Chinese tegenhanger van de NASDAQ is een succes geworden. De index van 25 voor ons onbekende bedrijven schoot omhoog. Eén van de aandelen steeg meer dan 500% vanwege de opname in de index. Het is analisten overduidelijk dat de Chinese beleggers de waarde van de 25 opgenomen bedrijven enorm overdrijven. De index steeg de eerste dag met 140%.

271 miljoen dollar aan vals geld. Dat is wat de Turkse politie in Istanboel aantrof. Volgens de politie zou de valsemunters groep banden hebben met de coupplegers van 2016.

Japan en Zuid Korea hebben ruzie over chemicaliën. Japan heeft de uitvoer van drie specifieke chemische verbindingen naar Zuid Korea aan banden gelegd. Door deze beperkingen komen Samsung en Hynix in de problemen. Hierdoor zullen ook Apple en Huawei geraakt gaan worden.

Enkele bekende namen in het zwarte boekje van Epstein: Donald Trump, Bill Clinton, Prince Andrew, Bill Cosby, Tony Blair, Henry Kissinger, John Kerry, Adnam Khashoggi, Woody Allen, Chelsea Clinton, Ruper Murdoch, Ivana Trump, Melania Trump, Ivanka Trump… Het is een lekker rijtje.

Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *