LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 sept 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 sept 2023

  • Als vandaag de autofabrikanten in Detroit niet met een goed voorstel komen, gaan er in meer Amerikaanse autofabrieken stakingen komen. De eisen van de arbeiders zijn stevig en gelijk hebben ze. Het leven is fors duurder geworden en hun lonen gingen niet mee omhoog.
  • Rupert Murdoch is afgetreden als voorzitter van Fox News Corp. Jammer eigenlijk dat hij opstapt voor het netwerk volkomen ontmanteld gaat worden door rechtszaken. Ik hoop nog wel dat hij het gaat meemaken dat zijn netwerk tot stof vergaat. Bewust heeft hij miljoenen mensen bedonderd, puur omdat daar geld mee te verdienen was. Het erge is dat de meeste van die mensen de rechtszaken niet gevolgd hebben en nog altijd niet weten van de misdaden die ze zelf al in de rechtszaken toegegeven hebben.
  • Warren Buffett zag zijn persoonlijke vermogen in een jaar toenemen met 16 miljard dollar. Het moet niet veel gekker worden.
  • Het oneerlijkste aan de oorlog tussen Oekraïne en Rusland is het feit dat de oorlog op het grondgebied van Oekraïne uitgevochten wordt. Daarom is het een goede zaak dat Oekraïne Rusland nu ook in Rusland raakt waar het pijn doet. In dat opzicht staat Oekraïne nog altijd 8 tegen 0 achter.
  • Amerikanen die hopen op een overheidssluiting zullen niet blij zijn dat de belastingdienst wel zal blijven werken om belastingen te innen.
  • Elektronicaketen BCC heeft faillissement aangevraagd. Het is simpelweg niet langer vol te houden voor de keten.
  • De Tweede Kamer wil geen extra accijnzen op brandstof en wil ook geen duurdere openbaar vervoer kaartjes. Waar het geld dan wel vandaan moet komen om alle cadeautjes te verstrekken is de grote vraag. Deze week was bij Lubach al te zien hoe onrendabel het in Nederland is om fulltime te werken. Al die mooie regelingen om zo veel mogelijk mensen te laten werken in de periode van grote werkloosheid werken nu tegen ons.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *