LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 mei 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 mei 2018

– Gisteren is weer een Crypto tip naar de inschrijvers op onze gratis cryptotips gestuurd. Een heel leuke tip, mede omdat we allemaal al eens werkten met apparatuur van een fusiepartner van deze aanbieder. Schrijf hier in op de volgende cryptotip! (Gratis)
– Volgens Robert Mueller zal het onderzoek naar de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen begin september afgerond kunnen worden. De grote vraag is of er onderhand niet meer onderzoeken gestart moeten worden. De deal tussen een Chinese investering/lening (500 miljoen dollar) in een Trump bedrijf in Indonesië en een dag later de bereidheid van Trump om ZTE, een Chinees bedrijf van de embargo lijst te halen bijvoorbeeld… Toeval, of heeft China eindelijk de manier gevonden waarmee je deals met Trump maakt, namelijk door hem persoonlijk rijker te maken. Ondertussen mogen Amerikaanse militairen ze ZTW telefoons niet meer gebruiken omdat ze een veiligheidsrisico in zouden houden.
– General Electric gaat haar spoor divisie afstoten en laat haar samengaan met Wabtec. Het GE conglomeraat is aan het afslanken en zet dus een trend in van kleiner en meer gericht. Mooie Beursdag heeft een positie in GE en zag gisteren intraday de koers tot 5 cent van het koersdoel komen.
– De VS heeft onmogelijke eisen aan Iran gesteld. Ze weten dat Iran nooit akkoord kan gaan met die eisen. Daarmee moet Iran dan de slechterik worden, terwijl de VS een gesloten deal stopzet? Het is mij wel duidelijk wat de VS (Israël) wil. Iran moet het volgende Syrië worden.

war, oorlog, iran

Ze hebben de VS te lang getergd en ze zijn een te grote bedreiging voor Israël aan het worden nu ze hun aanwezigheid in Syrië opvoeren. Is een Iran in puin positief voor Europa? Ik zie dat niet. Ik denk dat een vriendelijker Iran zeker interessant is, maar daarvoor hoef je ze niet terug naar het stenen tijdperk te bombarderen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *