LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 dec 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 dec 2023

  • Ik wens u heel prettige kerstdagen. Neem eens de tijd om andere dingen te doen!
  • Als u de komende dagen even tijd heeft, overweeg dan even te kijken naar wat NEO Finance u in 2024 aan rendement kan bieden. Ik heb hier de flyer voor mijn NEO Finance cursus online gezet.
  • Gisteren in de VS flinke stijgingen voor uranium aandelen. Als reden werd er gegeven dat China nieuwe stappen heeft gezet om rare earth metalen uitvoer beperkingen op te leggen. Eén van mijn grootste posities maakte bekend dat het de productie in drie mijnen gaat opstarten. Ik hoop daar vandaag nog een video over te kunnen maken. Erg interessant! Ze starten de productie nu omdat de prijs voor uranium hoog genoeg geworden is.
  • Voetbalclub Ajax is ineens wereldnieuws nu het van een amateurclub van het vierde niveau is verslagen. Het was al geen goed seizoen, maar dit is wel echt een enorme afgang.
  • De Detroit News krant heeft het bestaan van telefoongesprekken onthuld die zouden bewijzen dat Trump de uitslag van de presidentsverkiezingen in 2020 in Michigan wilde beïnvloeden. Het ziet er steeds slechter uit voor de voormalige president. Dat hij nog altijd kans maakt opnieuw president te worden is de schande die de VS moet dragen. Is de Amerikaanse democratie sterk genoeg om de aanval op haar voortbestaan te overleven? Lees hier het artikel https://www.nu.nl/buitenland/6295188/trump-wilde-in-2020-bevestiging-stemuitslag-michigan-voorkomen.html
  • De Turkse centrale bank heeft de rente naar 42,5% verhoogd.
  • De huizenprijzen in Nederland zijn voor de zesde maand op rij weer omhoog. De gemiddelde prijs voor een huis was in november 421.284. Dat was 0,5% meer dan in oktober. Ten opzichte van een jaar geleden zijn de huizen nog wel 0,9% goedkoper. De dip van begin dit jaar was kort maar heftig. Mijn oudste dochter had nét geluk dat ze kocht in de dip en verkocht toen de markt weer aantrok.
  • Wil je tussen de 8 en 9% rente ontvangen en heb je tenminste 50.000 tot 250.000 euro vrij, mail me dan eens. Mogelijk heb ik een interessante en veilige aanbieding voor je. tom@lassing.nl
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *