LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 21 november 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 21 november 2019

fraude onderzoek

Amazon schijnt inderdaad op haar winst van ruim 11 miljard dollar voor het tweede jaar op rij geen Amerikaanse belasting te hoeven betalen. Als dat niet aangeeft wat er mis is in de wereld, wat dan wel? Kleine ondernemingen betalen op iedere euro of dollar winst belastingen. Hoe kan je ooit tegen Amazon concurreren als kleine aanbieder? Hoe kan je dit Trump beleid toch goedkeuren?

In België mag de fiscus bij een controle van de boeken een kopie maken van de hele harde schijf van uw computer of server en dat is dan geen inbreuk op de privacy in België… Vreemde zaak, maar de almachtige overheid heeft hier een belangrijke slag geslagen.

Volgens General Motors (GM) heeft Fiat Chrysler de vakbond omgekocht. Fiat Chrysler denkt dat GM er nu mee komt om de beoogde fusie tussen Fiat Chrysler en PSA dwars te zitten.

Ook de Rabobank heeft de spaarrente nu naar 0,01% gebracht. Wordt het niet tijd dat u dus de stap neemt om uw spaargeld actiever in te zetten? Bijvoorbeeld hier.

Elon Musk moet toch voor de rechter verschijnen voor zijn ‘Pedo Guy’ opmerking over een Britse duiker.

Frankrijk en Italië hebben van de EU een waarschuwing gehad vanwege het overtreden van de begrotingsregels. Andere landen die hun begroting ook niet helemaal op orde hebben zijn Spanje, Portugel, Finland, Slovenië, Slowakije en… België.

De Inspectie SZW (Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid) heeft vijf personen aangehouden vanwege de WW fraude door Poolse arbeidsmigranten.

Bij de Democraten lijkt Joe Biden toch wat door de mand te vallen als een verkapte Republikein. Hij blijkt bijvoorbeeld tegen legalisatie van marijuana te zijn. Daarmee wijkt hij enorm af van wat Democraten daar in meerderheid van vinden.

Koopwoningen in Nederland zijn in oktober 6% duurder dan een jaar geleden gebleken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *