LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 mei 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 mei 2020

virus
  • Een tegenvaller voor aandeelhouders McEwen Mining. Het bedrijf heeft de waarde van de Gold Bar mijn neerwaarts bijgesteld. De mijn bevat minder goud dan ze voorheen hadden gedacht.
  • De komende tijd gaan we de economie weer ‘gewoon’ open doen. De angst vanuit de wetenschap is enorm en als we het aan puur wetenschappers over laten, dan moet de laatste Corona patiënt zes maanden geleden beter zijn geworden voor de economie weer open kan. De andere kant van het spectrum is de horeca ondernemer die het water tot aan de lippen staat. Die wil morgen al vol open. Daartussen blijft het laveren. Ik denk dat we nog altijd te voorzichtig zijn. Wie angst heeft, blijft toch wel voorzichtig. We weten nu individueel wel waar de risico’s liggen.
  • Komt er binnen enkele maanden een veilig vaccin tegen Corona? Hoe lang duurde een AIDS vaccin? Hoe goed kunnen we kanker behandelen? Dacht u werkelijk dat we dit jaar nog een veilig vaccin gaan zien?
  • In de UAE kost het niet dragen van een masker je 800 dollar. In Nederland gaat het 95 euro kosten als je na 1 juni in het openbaar vervoer geen masker draagt. Het vervelende is dat de maskers uiteindelijk wel schelen als iemand ziek is. Zit je dus bij veel vreemden, dan is het geen slecht idee.
  • Officieel zijn er nu bijna 5 miljoen mensen besmet geraakt met Corona. 1,5 miljoen daarvan alleen al in de VS. Rusland staat met 300.000 op nummer twee en Brazilië met 271.000 op nummer drie. Het VK op vier… Ik blijf zeggen geen toeval dat het staten zijn die doelbewust de gevaren hebben genegeerd. Hun leiders zijn ego trippers die het zo goed weten. Ze kunnen alles manipuleren, behalve een vreselijk besmettelijke ziekte.
  • In de VS maakt de overheid het nu voor huiseigenaren makkelijker om een hypotheek te krijgen. Je moet dan echter wel de rente en aflossing op je eerdere hypotheek betalen.
  • De gouverneur van Californië gelooft niet dat Tesla daadwerkelijk snel weg zal gaan uit de staat.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *