LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 jan 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 jan 2022

  • Het Financiële Dagblad gaat een artikel wijden aan Grinta Invest en zoekt daarvoor slachtoffers van deze ponzifraude.
    Ben jij dus gedupeerde, wil je dan contact opnemen zodat ik je in contact kan brengen met de journalist? Je kan mij mailen op tom @ lassing.nl
  • Veroorzaakt het Moderna vaccin hepatitis? Dit onderzoek zegt van wel, maar laten we wel helder er over zijn. De zaken zijn aangetoond, maar het is dus niet zo dat iedereen dus hepatitis gaat krijgen na vaccinatie. Er ontstaan wat zaken… Ze zijn nog op twee handen te tellen. Zet dat af tegen een miljard gevaccineerden in de wereld… Maar goed, je was gezond, neemt een vaccin en nu is de vraag of je nog ooit weer gezond gaat worden. Dat is dus wel heel zuur voor degene die het overkomt.
  • De goudprijs kruipt langzaam omhoog en stond gisteren al even boven de 1840 dollar per troy ounce. Vooral goudmijn aandelen profiteerden gisteren.
  • President Biden blijft er bij dat Rusland op het punt staat om Oekraïne in te vallen. Hij zoekt mogelijk nog slechts een reden. Russische troepen zijn nu ook Wit Rusland (met toestemming) ingetrokken en kunnen nu de Oekraïense troepen van twee kanten aanvallen. Biden komt zwak over omdat hij alleen maar spreekt over economische sancties. De VS zou wel wat meer spierballen mogen tonen om een inval tegen te houden.
  • Albert Heijn en Nestlé hebben een hooglopend conflict. Nestlé wil haar prijzen met 20% verhogen. Mogelijk dat producten van Nestlé nu uit de schappen van AH verdwijnen.
  • Groene stroom… Nederland loopt vreselijk achter. België en Luxemburg doen het zelfs nog slechter. Zweden wekt nu 60% van haar stroom groen op. Nederland slechts 14%. Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië zitten allemaal rond de 20%.
  • In het VK is men van plan om volgende week vrijwel alle Corona maatregelen te schrappen.
  • Gemiddelde Aankoopkoers Beleggingen een video over deze briljante methode.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *