LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 december 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 december 2018

bitcoin

– Ik heb gisteren de nieuwe energie tarieven binnengekregen van mijn leverancier. Laat ik het zo zeggen… Ik ga mijn zonnepanelen nóg iets sneller terugverdienen. Ik reken altijd met 0,20 euro per kWu. Ik kan per 1 januari gaan rekenen met 0,234 euro. Dat scheelt nogal.
– Bij ING dit jaar geen kerstborrel voor het personeel omdat het bedrijf 775 miljoen boete heeft gekregen. Wat een heerlijk beleid heeft het bedrijf toch… De top maakt fouten en dat moet dan maar afgestraft worden door het personeel wat af te nemen. Dat lijkt me redelijk tekenend voor deze bank. Krijgt de top nu ook minder bonus, of zeg ik dan helemaal iets vreemds?
– De vegetarische slager is overgenomen door Unilever. Via deze weg hoopt de oprichter van de onderneming sneller de wereld te kunnen voorzien van vegetarische vleesvervangers.
– De kleine enquête over zomer of wintertijd die de minister uit heeft laten voeren had een enorme fout in zich waardoor mensen die niet goed opgelet hebben mogelijk een onterechte keuze voor de “altijd wintertijd” optie gekozen hebben. Kan een oprechte fout zijn, maar ‘toevallig’ kwam die fout wel uit in de richting die de minister wenste.
– Vandaag ga ik de aankoop van de eerste twee woningen in Detroit afronden. Eén woning is verhuurd, de andere gaan we in januari eerst even opknappen, waarna er een huurder gezocht gaat worden.
– De FED heeft de rente verhoogd en heeft aangegeven dat in 2019 mogelijk nog twee keer te gaan doen. De Amerikaanse beurzen namen dit bericht niet vrolijk op en een positief sentiment sloeg om in wederom een rode dag met forse koersdalingen.
– De Engelse centrale bank gaat de rente waarschijnlijk laten zoals deze nu is.
– Pinterest is een beursgang aan het voorbereiden. Dit sociale media bedrijf wil nog net meefietsen op het positieve IPO sentiment… Ik vrees persoonlijk dat ze te laat zijn en dat de kans bestaat dat ze de beursgang gaan afblazen omdat de interesse van beleggers nu even steeds minder bij IPO’s ligt.

bitcoin
– De koers van bitcoin is gisteren 10% gestegen. Er zit nog altijd leven in, dus schrijf deze munt niet te snel af.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *