LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 dec 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 dec 2022

  • Vandaag ga ik een heel ondergewaardeerd Warren Buffett aandeel bespreken. K/W is nog geen 5 en de PEG ratio is 0,3. Helaas zijn er ook enkele minder mooie dingen te melden. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.
  • Elon Musk heeft zijn antwoord gekregen. 58% vindt dat hij op moet krassen als CEO van Twitter. Hij krabbelt nu terug en wil dat voortaan alleen betalende Twitter gebruikers mogen stemmen.
  • Oppenheimer heeft Tesla een downgrade gegeven vanwege het feit dat de Twitter sage het bedrijf geen goed doet.
  • Goldman Sachs wil in januari zo’n 8% van haar personeel gaan ontslaan. De bank wil op kosten besparen en een beproefde methode is dan om eens in de zoveel tijd je managers te vragen wie ze willen dumpen.
  • Eneco gaat haar tarief voor energie naar de maximale prijs opschroeven. Dit is voor kleingebruikers een verdubbeling van de kosten.
  • Disney aandelen hebben een laagste koers sinds 2014 bereikt nu de inkomsten van Avatar tegen lijken te vallen. De wereld zit niet meer te wachten op een 3D film. Immers, hebben we zoiets al niet tien jaar geleden gezien?
  • De FTX CEO was uitgeleverd aan de VS. Dit bleek echter niet netjes op basis van getekende documenten te zijn gedaan. Onderweg naar de VS kreeg hij spijt van zijn uitspraak dat hij geen bezwaar had en daarop moest hij terug naar de Bahama’s gebracht worden. Er moet nu een formele uitzettingsprocedure gevolgd gaan worden. Hij wil de weg van de rijke Amerikanen volgen. Dat wil zeggen, proberen om onder zijn straf uit te komen dankzij de klasse justitie in de VS.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *