LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 nov 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 nov 2020

 • De piloten van KLM vinden het blijkbaar maar belachelijk dat ze loon zouden moeten inleveren omdat het bedrijf nu veel minder passagiers vervoert. Het bedrijf loopt nu wel kans de miljarden steun te gaan missen. Wat mij betreft een goede zaak. Ik denk dat we die miljarden beter kunnen besteden.
 • OceanaGold, die ooit Romarco over nam, heeft geen gelijk bij de overgenomen Haile mijn. Met de mijn gaat het overigens wel goed, met de mijnwerkers niet. De mijn zag haar productie fors lager gaan omdat de mijnwerkers Covid-19 kregen en thuis moesten blijven.
 • Ik ben de laatste vijf weken iedere dag (ook) bezig geweest aan het (ver)bouwen van een speelhuisje naar kippenhok. Het is nu eindelijk klaar. Kijk hier
 • De Brexit wacht nu op de verkiezingen in de VS. Als Trump wint, dan komt er een No Deal Brexit. Als Biden wint, dan zou er wel eens een nieuwe premier in Engeland kunnen komen.
 • Als starter nu een huis kopen is bijna niet mogelijk en eigenlijk ook niet zo verstandig. Je betaalt de hoofdprijs en dat kan je later opbreken. Helaas, maar dan liever huren. Tenzij… tenzij je tegen een gouden kans aan loopt.
 • Je kan er eigenlijk niet omheen in het nieuws… De verkiezingen in de VS verlopen inderdaad niet eerlijk. En degenen die daarover het meeste klagen, zijn degenen die de oneerlijkheid veroorzaken. In Texas alleen al 750 minder kieslokalen deze verkiezingen en alleen maar in zwarte en Spaanse buurten. Tevens willen de Republikeinen dat de stemmen na 3 november niet meer geteld worden. Met die boodschap komt het Witte Huis nu naar buiten. Het Witte Huis wil pertinent een winnaar verklaren op 3 november. Hoezo niet meetellen? Een legaal uitgebrachte stem is een geldige stem, wanneer je die ook telt. Als deze week niet overduidelijk is wie er gewonnen heeft, kan dit nog wel eens een heel smerige zaak worden die de Amerikaanse samenleving op de rand van een burgeroorlog (en verder) kan brengen.
 • In het VK is weer een lock down van kracht. BoJo maakte de oppositieleider twee weken geleden nog belachelijk toen deze dat voorstelde. Nu neemt hij alsnog het besluit.
 • De Trump campagne bijeenkomsten hebben tot wel 30.000 covid-19 besmettingen geleid en naar schatting 700 aanhangers zijn daarna overleden. De meeste bekende daarvan was Herman Cain, de oud presidentskandidaat die deze zomer na een bezoek aan een rally besmet raakte en aan Covid-19 overleed.
 • Een ander geluid. Brecht Arnaert heeft een totaal afwijkende mening over Covid-19. Kijk hier.
  Opgeven voor zijn lezingen doe je best met kortingscode “Lassing”. Het geeft je een interessante korting!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *