LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 juli 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 juli 2020

Tesla
  • Crisis of geen crisis, Google heeft haar TV pakket via Youtube fors duurder gemaakt. In plaats van $50 per maand gaat het nu $65 per maand kosten.
  • De huidige Amerikaanse president heeft de relatie met Duitsland verder onder druk gezet nu hij 9.500 Amerikaanse soldaten elders wil huisvesten. Militair gezien geen slimme zet, maar het is dan ook geen militair besluit. Het is een politiek besluit en moet Duitsland ‘straffen’ voor haar lage militaire uitgaven in de VS. Wat mij betreft zouden alle Amerikaanse soldaten kunnen vertrekken. We weten dan snel genoeg wat Rusland met dat gegeven gaat doen. We zijn vanuit Europa wel bang voor Rusland, maar het land is militair machtig, maar heeft ook enorme zwaktes. Een verenigd Europa is sterker dan Rusland.
  • Putin hoopt, bij leven en welzijn, tot 2036 aan de macht te blijven. Een heel ongezonde zaak voor Rusland, want hierdoor neemt de corruptie fors toe. Niet Putin, maar de vriendjes van Putin zijn het probleem. Die zijn corrupt en Putin doet daar niets tegen,want hij houdt geen vrienden over.
  • Boris Johnson doet wat alle rechtse politici doen als er een crisis is. Hij verlaat al zijn principes en neemt net zo makkelijk alle talking points en principes waar ze links van beschuldigden over. Boris heeft het zelfs over een New Deal. Dat is het linkse crisis programma van Roosevelt. De Tories horen het aan en kijken er naar. De vraag is hoe lang ze Boris als verrader van hun zaak laten voortgaan. Net als in de VS lijkt er binnen politiek rechts geen alternatief voorhanden te zijn.
  • Waar vind ik de filmpjes over Neo Finance? Heel simpel, die lijst met filmpjes stuur ik u toe als u inschrijft op de maillijst van deze site.
    Ik leg daarbij samen met Mark alle belangrijke punten uit in heldere korte video’s.
  • Tesla is nu het automerk met de hoogste beurswaarde ter wereld. De vraag is wat het zegt. Is dit een terechte waardering voor de vernieuwing die Tesla gebracht heeft, of geeft het goed aan dat beleggers een enorm wantrouwen hebben richting de waarde van alle andere automerken?
  • Volvo gaat in Nederland 100.000 auto’s en in België 90.000 auto’s terugroepen. Het gaat om een potentieel probleem met de veiligheidsgordels.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *