LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 18 mei 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 18 mei 2021

cash geld
  • Ik heb gisteren het aandeel LAM Research in een video besproken. Ik raad aan daar toch even naar te gaan kijken.
  • AT&T gaat enkele media bedrijven die ze bezit samen met Discovery apart in een onderneming onderbrengen. Het gaat om een combinatie van HBO, Warner Brothers, Discovery, TLC en Lifestyle TV. De huidige Discovery CEO David Zaslav gaat de nieuwe onderneming leiden. AT&T bezit 71% van de aandelen, Discovery de rest.
  • Bill Gates blijkt al in 2000 een geheime relatie begonnen te zijn met een medewerkster van Microsoft en dat was de reden dat hij gaandeweg al zijn functies daar moest neerleggen en ik neem aan dat het uiteindelijk ook tot zijn scheiding geleid heeft.
  • De Amerikaanse indices sloten gisteren lager. Vooral crypto aandelen deden het slecht. Goud en uranium aandelen deden het gisteren heel erg goed.
  • Gemeenten in Nederland maken gebruik van illegale methodes om burgers op social media in de gaten te houden. Het is te begrijpen WAAROM ze het doen, maar de manier waarop ze het doen is veel te vaak illegaal. Uw gemeente doet dat niet? Dat is een fifty fifty kans, want bijna de helft van de gemeenten gebruikt illegale methodes.
  • In Nederland is er rondom de klucht van de toeslagen affaire WEER een fout gemaakt. Een brief van deurwaarders is onterecht opgesteld en heeft weer tot de nodige onrust geleid. Het is hier echt de Wet van Murphy. Overigens lag de fout weer bij de belastingdienst. Dat zal ondertussen niemand meer verbazen.
  • Bij ABNAMRO ga je betalen als je per jaar meer dan 12.000 euro cash uit de muur trekt. Nog weer een ontmoediging om cash geld te gebruiken. In januari maakte ik de video van waarom ik cash betalen zo belangrijk vind. Kijk hier
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *