LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 17 mei 2017

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 17 mei 2017

Ik heb samen met enkele beleggers gisteren een huis in Florida gekocht. We betaalden 140.000 op de veiling. De prijs wordt na het opknappen van de woning op 220.000 dollar verwacht. De hoop is dat het qua kosten van het opknappen binnen de perken kan blijven zodat een mooie winst mogelijk wordt.
Eerder deze week kocht ik samen met enkele andere beleggers ook een op te knappen woning in Wales.
– President Trump heeft de voormalige FBI chef naar verluidt zelf gevraagd om een einde te maken aan het onderzoek richting Flynn. Iedere andere president zou nu een impeachment procedure aan de broek krijgen, maar Teflon Don lijkt werkelijk alles te kunnen maken. Een president hoort zich niet te bemoeien met een FBI onderzoek tegen zijn eigen regering.
– Jason Chaffetz de voorzitter van de toezichtcommissie in de Senaat heeft de FBI gevraagd om de memo’s van de vorige directeur over te dragen. In één van die memo’s bericht Comey over het feit dat de president hem zelf vraagt om het onderzoek naar Flynn te staken.
– ABNAMRO maakt weer meer winst. Er werd in het eerste kwartaal maar liefst 615 miljoen winst gemaakt. Dat is een winststijging van 30% ten opzichte van vorig jaar. Blijkbaar heeft de bank niet zo veel last van lage rente en hoge regelgeving druk.
– Amazon wil een plaats veroveren in de geneesmiddelenmarkt. Ze zoeken nu actief naar een manager die hier serieus werk van kan gaan maken. De apothekersbranche kan zich gaan opmaken voor een disrupter van grote omvang.
– Volgens Ezetap CEO Bobby Bose loopt India 5 jaar voor op de VS als het gaat om mobiele betalingen. Jack Hoogland schreef daar enkele dagen geleden al over. Ze zijn in India zo ver dat zelfs de armsten mobiel kunnen betalen. Ik maak me grote zorgen over de macht die daarmee aan bedrijven en overheden gegeven wordt, maar voor de armsten in India is dit alles nu nog een zegen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *