LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 17 juni 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 17 juni 2022

  • Repareren als recht. Koop je bepaalde producten, dan kan je die zelf niet meer repareren als ze stuk gaan. In Europa willen we dat veranderen en fabrikanten dwingen producten zo te maken dat ze te repareren zijn. In de VS wil de bevolking dat ook, maar de lobby van fabrikanten houdt dat tegen en heeft recent succes geboekt in de belangrijke staat Californië. De wetgeving om repareren een recht te maken is er getorpedeerd.
  • BHP probeerde haar steenkoolmijn Mt Arthur te verkopen, maar vond geen koper. Ze houden de mijn nu zelf tot tenminste 2030 aan. Daarna zal de mijn over een periode van 10 tot 15 jaar gesloten worden. Na die 15 jaar moet de mijnomgeving volledig hersteld zijn zodat de natuur haar gang weer kan gaan. Volgens Goldman Sachs is BHP een Buy. Ik heb deze aandelen zelf ook. Mogelijk dat ik er weer een video over ga maken. BHP was voor een belegger als de al overleden Rienk Kamer altijd een rampenaandeel. Hij probeerde het keer op keer, maar haalde er nooit winst mee en besloot ooit er nooit meer in te beleggen. Ik sta zelf sinds een paar dagen op verlies.
  • De prijs van ijzererts is weer even iets omlaag gegaan nu de vraag uit China bij de verwachting achterblijft.
  • Zeg het maar… maanden huurachterstand en dan deze reactie krijgen: … please don’t evict me I have really been having money problems due to my daughter not helping and she moved out of my home. Cera (subsidieprogramma) is sending y’all money in two weeks. I am making a guaranteed payment on 26. Please don’t give up on me. I will continue to pay rent money. —email received sent by Ms M
  • De koers van bitcoin is onder de 20.000 euro gekomen. De Dow Jones index eidnigde gisteren onder de 30.000 punten.
  • Gisteren heb ik ook een video marktbeeld gemaakt. Je vindt deze hier
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *