LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 16 mei 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 16 mei 2022

  • Elon Musk lijkt onder de Twitter deal uit te willen komen. Was het allemaal een grap? Dat lijkt me niet, maar gezien de enorme daling van de koers kan ik me indenken dat hij ook geen 54,20 per aandeel meer wil neerleggen. Hij kan onder de deal uit. Dat kost hem dan 1 miljard dollar en een smet op zijn blazoen. Ik maakte er 13 mei al een video over.
  • 350 miljoen dollar kregen de Amerikaanse wetenschappers die zich tijdens de Corona crisis bezighielden met de promotie van vaccins. In hoeverre was hun ‘advies’ om het vaccin te nemen los van deze geheim gehouden bonus te zien? Niemand buiten hun zelf wist van deze geheime deal die was gesloten met de fabrikanten van de vaccins.
  • Een schokkende uitspraak door voormalig topman van Pfizer Michael Yeadon: “People Who Pushed Universal Vaccination Are ‘Guilty of Crimes Against Humanity’”.
  • In Rusland is de inflatie nu 18% op jaarbasis. Dat is de hoogste inflatie sinds 2002. De mededeling van Putin dat de sancties geen impact hebben is dus niet waar. Ze hakken er wel degelijk hard bij de Russen in.
  • Het aantal banen in Nederland is nooit zo hoog geweest. 8,9 miljoen werknemersbanen zijn er. Dat is 5% meer dan in 2019. Er is een enorme krapte op de arbeidsmarkt. Dat kunnen we allemaal zien aan de briefjes waarop om personeel gevraagd wordt.
  • Finland zet de NAVO aanvraag door. De bedreigingen vanuit Rusland hebben dat niet tegen kunnen houden.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *