LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 16 april 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 16 april 2019

notre dame

Groot en triest nieuws gisteravond natuurlijk de brand in de Notre Dame. De bouw van de kathedraal was in 1163 begonnen. In 1345 waren ze nog altijd het interieur aan het bouwen. Frankrijk wil het gebouw heropbouwen. Dat zal de nodige tijd gaan vergen en de vraag is of Frankrijk nog christelijk is als ze eenmaal klaar zijn.

De brand in de Notre Dame heeft ook onthuld hoe via YouTube de ‘gewenste’ waarheid aan ons wordt opgedrongen. De brand werd door de software gezien als vergelijkbaar met 9/11 en bezoekers werden doorverwezen naar ‘gewenste’ waarheid over 9/11. Denk dus vooral niet dat Internet u vrijheid geeft om ‘alles’ te vinden. U moet dan wel heel goed weten wat u zoekt.

Deutsche Bank moet gegevens over haar deals met Trump openbaar maken. Dat is de eis vanuit het Amerikaanse congres.

Het aandeel Spotify verloor gisteren 4% aan waarde nadat bekend werd dat ook Amazon nu een muziekdienst wil gaan opzetten.

Er is uitstel van betaling aangevraagd voor Roto Smeets, een belangrijke drukker voor de nodige publicaties in Nederland. Tijdens het uitstel zal het bedrijf wel blijven werken.

De Duitse vestiging van UniCredit heeft bewust Amerikaanse sancties richting Iran, Cuba, Libië en Soedan overtreden. De bank heeft een overeenkomst gesloten waarbij het de VS 1,3 miljard zal betalen. Deze 1,3 miljard betreft dan alleen Iran.

De crypto markt is nu het speelveld geworden van Flash Boys trading manipulatie. Alles wat verboden is op de gereguleerde markten kan nog wel op de vrijwel ongereguleerde Crypto markten. Hier moet verandering in komen, want het schaadt de op zich voor handelaren nog altijd interessante markt.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *