LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 15 mei 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 15 mei 2024

  • Vandaag bespreek ik in het lunchwebinar een aandeel met een PEG ratio van 0,1. Dat is wel heel extreem laag! Zeker tijd om er naar te gaan kijken!
    Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.
  • Netbeheerder Tennet denkt dat er na 2030 op bepaalde momenten in het jaar geen stroom beschikbaar zal zijn in Nederland. Ze waarschuwen alvast… Ze hebben nog zes jaar om hun taak te vervullen, of geven ze nu hun opdracht terug? Ze krijgen geld zat om het goed te regelen, dus wat is hun probleem? Duitsland doet het beter, die gaat centrales op waterstof laten draaien. Zou helemaal mooi zijn als dat groene waterstof is vanuit energie die in de zomer nu over is.
  • Biden heeft over 18 miljard dollar aan import vanuit China een extra import tarief opgelegd. Dit zal de relatie tussen de twee landen zeker niet ten goede komen. Het gaat om heffingen op auto’s chips en staal.
  • Epic Games heeft een boete van 1 miljoen euro gekregen omdat kinderen in Fortnite aangemoedigd worden om digitale aankopen te doen.
  • Putin gaat deze week naar China. Doel is ongetwijfeld om meer hulp voor de oorlog in Oekraïne te krijgen. Verder wil Putin graag meer energie verkopen aan China. Daar moet hij het verlies van de Europese markt goed gaan maken en China weet dat. China heeft strategische redenen om niet blij met de oorlog in Oekraïne te zijn, maar wil wel graag profiteren van de zwakte van Rusland. Goedkope energie is goed voor de Chinese economie die ondertussen ook wel een keer een meevaller kan gebruiken.
  • Wil je serieus succesvol worden, ga dan dat doen wat je leuk vindt EN waar je flink mee kan verdienen. Als je dat weet te vinden zal je succesvol en gelukkig worden. Als je dingen echt leuk vindt, dan zal je weinig moeite hebben jezelf te blijven motiveren. Gebrek aan doorzettingsvermogen is de belangrijkste reden waarom mensen afhaken en dus niet succesvol worden. Ken je Succesverhaal al? Eén van mijn oudste sites!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *