LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 nov 2019

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 nov 2019

alibaba

Vooralsnog lijken de pensioenkortingen in Nederland over het jaar 2020 van de baan te zijn.

  • Hoeveel tijd heb je over als je in staat bent om letterlijk 82 twitterberichten op één dag te kunnen schrijven en versturen. Dan moet je bijzonder weinig te doen hebben… Trump kreeg het deze week op één dag voor elkaar. De druk op hem neemt toe en het leiden van het land moet wijken voor een enorme twittertirade. Iedereen heeft het gedaan, behalve Trump.
  • Alibaba wil een IPO van 13 miljard in Hong Kong realiseren. Dat moet nog voor eind deze maand realiteit worden.
  • Volgens Jack Ma was Singles Day wat hem betreft een tegenvaller. Hij had nog meer omzet verwacht. Het was in de belangrijke delen van China te warm en het was een maandag. Hij is van mening dat de overheid een halve dag vrij had moeten geven zodat zijn bedrijf nog meer omzet had kunnen maken. Hij gaat daarmee nu wel heel ver.
  • WeWork maakte in het afgelopen kwartaal 1,25 miljard dollar verlies.
  • De handelsovereenkomst tussen de VS en China is op losse schroeven komen te staan nu steeds meer punten van het tussenakkoord door beide partijen aangevochten worden.
  • De hearing in het Amerikaanse congres verloopt volgens verwachting. Er zijn zeer schadelijke verklaringen en de Republikeinen blijven er op wijzen dat de klokkenluider bekend moet worden. Die klokkenluider is echter niet meer van belang nu alle feiten al bevestigd zijn. Wie er eigenlijk hoort te zitten is president Trump, maar die weigert onder ede verklaringen af te geven. Als hij zo onschuldig is, dan moet hij het lef hebben om het te komen verklaren.
  • De goudprijs kruipt weer omhoog. In mijn ogen nog altijd een goed moment om (bij) te kopen met spaargeld dat nu geen rente oplevert op de bankrekening.
Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *