LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 maart 2017

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 maart 2017

Buy American! Dat is de boodschap die Trump Amerika meegaf. Op het moment dat hij zijn speech gaf was 58 ton aan schoenen vanuit China onderweg naar Amerika. Dochter Ivanka laat bijna alles in China maken en verkoopt het onder haar merknaam in de VS. America First geldt alleen voor de sukkelaars die in die bla bla trappen. De familie Trump laat gewoon alles in China produceren en als er importbelastingen komen, dan zal het ongetwijfeld niet gelden voor die producten waarin de familie Trump actief is.


– De bedoeling van Erdogan is nu ook duidelijk. Nederland is zijn buitenlandse vijand waarmee hij alle Turken achter zich probeert te krijgen. Een paar jaar geleden gebruikte hij de Koerden daarvoor. Erdogan begon toen zonder reden ineens de oorlog tegen hen weer en werd ze herkozen. Nu is het ‘het boze Europa’ en dan voornamelijk het fascistische Nederland dat de Turken massaal op hem moet laten stemmen. Hij wil dictatoriale bevoegdheden en gezien de instemming vanuit de Turkse gemeenschap over zijn opstelling gaat hem dat lukken.
– Verzekeraar Achmea maakte in 2016 een verlies van 382 miljoen euro. De reden voor het verlies was onder andere de hagel ramp in Oost Brabant. Ik was daar enkele weken geleden nog en nog altijd zijn er daar veel daken die uit doek bestaan omdat er blijkbaar nog geen geld was om het dak weer met dakpannen te bedekken.
– Het Franse energiebedrijf Engie overweegt een bod op Innogy. Ennogy is de duurzame tak van RWE die vorig jaar apart naar de beurs gebracht is. Ook Essent is onderdeel van Innogy. De waarde van Innogy zou tussen de 18 en 19 miljard euro liggen.
– De Enge4lse regering mag de Brexit dan eindelijk inzetten. Alleen Schotland heeft nu aangegeven dat het opnieuw een referendum wil over de onafhankelijkheid van het land. Schotland wil namelijk wel in de EU blijven.
– Trump heeft via woordvoerders zijn tweet over Obama’s afluisteren afgezwakt. Hij is niet mans genoeg om zelf terug te komen op zijn ongefundeerde beschuldigingen. De onderzoeken gaan nu wel door, maar de commissie heeft 0,0 bewijzen van de regering Trump gekregen. Het enige waar Trump nu nog naar lijkt te verwijzen is gek genoeg naar Wikileaks, dat recent bekendmaakte op welke wijze de CIA aan het afluisteren is. Wikileaks is dus aan de ene kant zijn bron en aan de andere kant laat hij weten dat iedere klokkenluider levenslang opgesloten moet worden. Wat mij betreft zetten de de impeachment procedure van Trump alvast in. Zijn beschuldiging van zijn voorganger is wat mij betreft genoeg reden.
Ondertussen zegt Kellyanne Conway dat de CIA via de magnetron kan ‘kijken’ in ieders keuken… Ze gek als een deur… Overigens zegt ze dan zelf dat ze geen bewijzen heeft of hoeft te hebben.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *