LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 juli 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 juli 2022

  • Er zijn nog een paar plekken beschikbaar morgenmiddag op de Daytadring presentatie van Aloys Mattijssen. Ga naar beursopmaat.nl en geef je op!
  • 1000 banen erbij voor West Afrika. Een mooi textiel project zorgt voor veel banen en veel minder milieu belasting door de mode industrie. Lees hier het bericht over deze mooie ontwikkeling.
  • Ook crypto initiatief Celcius vraagt nu een Chapter 11 bescherming aan. (Chapter 11 is een vorm van uitstel van betaling in de VS)
  • Steeds meer Russen proberen uit Rusland weg te komen. Het zijn vooral jonge en/of getalenteerde Russen die weg willen. Deze braindrain is voor de lange termijn een heel slechte zaak voor Rusland. Omdat het nog geen officiële oorlog is, kunnen ze zonder problemen Rusland verlaten. Wel maakt Rusland de papieren rompslomp steeds ingewikkelder, maar er is nog geen wettelijke reden om naar het buitenland vertrekken te verbieden. Daar is een officiële oorlogsverklaring voor nodig.
  • Richard Branson heeft een belang in Lightyear genomen. Deze stock trading app moet het Europese antwoord op Robinhood gaan worden. Vandaag wordt de app in 19 Europese landen gelanceerd. Het Estlandse bedrijf is negen maanden geleden in het VK begonnen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *