LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 aug 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws Zilver

Marktbeeld 14 aug 2020

  • Het oorspronkelijke doel van Beursbox is het feit dat ik van de lezers betere beleggers wil maken. Ik ben begonnen met schrijven omdat ik het bedrog van de markt meer dan zat was. 90% van de particuliere beleggers verliest geld. Dat moet en kán echt anders. Gisteren heb ik Harm van Wijk gevraagd een (gratis) webinar voor exclusief de Beursbox lezers te geven. Er waren meer dan 200 aanmeldingen. Niet iedereen was er ook echt, maar wie er niet was, krijgt nog wel de link naar de opname. Harm heeft een opzet gecreëerd waarbij hij beleggers helpt met het zoeken van geschikte aandelen en andere posities. Met 5 minuten per week ben je in staat om je portefeuille bij te houden. Wil je ook echt leren wat je aan het doen bent, dan ben je uiteraard meer kwijt dan die 5 minuten. Harm gaat dit webinar vaker geven, alleen niet meer exclusief voor Beursbox. U kan nog wel aanhaken op webinars die hij voor anderen geeft. Kijk hier.
  • De economie van China trekt weer flink aan. De groei is zo’n 5%.
  • De voormalige CEO van WireCard is spoorloos en Interpol heeft hem nu op de “Most Wanted” lijst geplaatst.
  • Enkele hedgefunds waren heel slim en zijn na de uitbraak van Corona short gegaan op reisaandelen. Daar kan in de pers boos over gedaan worden, maar het is heel slim beleggen van ze en ze hebben er niemand mee benadeeld.
  • De Verenigde Arabische Emiraten en Israël hebben hun diplomatieke banden genormaliseerd. Beide landen willen blijkbaar erg graag dat de huidige Amerikaanse president aanblijft. Het is een deal van niets die waarschijnlijk weer snel van tafel is zodra Israël weer eens een annexatie stap in de Westoever neemt.
  • Kamala Harris is de goede strategische keuze. Een video van mij over dat onderwerp.
  • Ik heb gisteren voor 10.000 euro zilver gekocht. Dit is puur om mijn spaargeld weer aan te vullen nu mijn angel investering afgelopen is en ik mijn geld weer uitgekeerd kreeg) De rest van het teruggekeerde geld ging in vastgoed.
  • De garantie is omhoog gegaan op kopers die het cryptorapport nu nog bestellen!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *