LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 13 september 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 13 september 2019

libra, facebook

De ECB gaat de rente voor banken verder verlagen naar -0,5%.

In de VS slaat de gekte behoorlijk door. Weerdeskundigen die de president tegenspraken met betrekking tot Alabama werden gedreigd met ontslag door twee van Trumps ministers. Je spreekt de president niet tegen, ook niet wanneer deze onzin uitkraamt.

Europese beleggers zitten volgens een onderzoek van Oxfort Economics te weinig in onroerend goed. Zelfs een heel behoudende portefeuille zou best 10% in vastgoed magen zitten. Ik ben het eens met deze conclusie. Kijk hier naar actuele projecten.

Frankrijk houdt een Europese introductie van Facebooks libra munt tegen. De Franse minister wil eerst veel scherper toezicht en betere regelgeving voor Facebook toestemming krijgt de munt hier te introduceren.

Het gaat slecht met de Amerikaanse modeketen Forever 21. Geruchten gaan rond dat ze zondag uitstel van betaling gaan aanvragen. De onderneming ontkent de geruchten.

British American Tobacco (BAT) gaat wereldwijd 2.300 banen schrappen. Het is nog niet bekend of er ook in Nederland banen verloren zullen gaan.

In Noord Nederland is gisteren overdag een vallende ster waargenomen. Vanuit een dashcam is er ook beeldmateriaal van.

In Doesburg is een man van 61 omgekomen nadat deze binnen was gaan BBQ’en. Misschien een aardig idee voor iedereen die zelfmoord wil plegen en nu die zelfmoordpillen niet meer online kan bestellen. Ga lekker binnen BBQ’en en het komt ook allemaal voor elkaar.

Google gaat 500 miljoen euro aan Frankrijk betalen. Dit gaat over een fiscale fraude dossier. Nu de schikking er is gaat er niemand voor naar de gevangenis. Moet u eens proberen met een 1000 euro fraude…

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *