LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 13 sept 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 13 sept 2021

  • Dit weekend had ik mijn ‘uitgestelde feestjes’ weekend. Het voelt nog steeds alsof ik op een wolk loop. Helaas uitgestelde feestjes met nog altijd flinke belemmeringen. Op dat onderwerp aangekomen… Het gaat voor 1,8 miljoen mensen in Nederland nog erger worden. Ze kunnen best met een soort van concentratiekamp merkteken rond gaan lopen. Ik ben er alleen nog niet uit welk merkteken het meest geschikt is. Wordt het de rode omgekeerde driehoek van de politieke gevangenen, of de zwarte omgekeerde driehoek voor asociale elementen? Op die manier kan de horeca namelijk direct zien of iemand wel op het terras of in de zaak mag komen. Volgende stap is deze elementen te verzamelen in kampen om ze uit de samenleving te houden. Rutte’s natte droom waarvan ik altijd dacht dat het Wilders’ zijn natte droom was…
    Kijk hier naar de merktekens die de Duitsers gebruikten en leer wat…
  • Dit afgelopen weekend was ook 20 jaar na 9/11. Misschien wel het grootste bedrog in de wereldgeschiedenis. Ik heb er al veel over geschreven. In mijn ogen was het Israël die begin deze eeuw bang was dat het westen te veel het oor liet hangen naar de islamitische landen. De kliek rondom Bush (wapenhandelaren) stonden open voor een mooie deal die hen schatrijk zou maken. Dick Cheney maakte het uiteindelijk mogelijk. George van Houts heeft er ook een visie over.
  • Het aantal faillissementen is in Nederland op het laagste punt in dertig jaar. Ik verwacht dat dit snel gaat veranderen nu de Corona steun ophoudt. Nog altijd zijn er sectoren die er veel last van hebben. Toch loopt de totale economie nu heel goed. Het is dus niet zo dat ‘iedereen’ het nu slecht heeft.
  • In Nederland zijn koopwoningen in twee jaar tijd gemiddeld 90.000 euro duurder geworden. In tegenstelling tot eerdere verwachtingen, denkt nu ook Rabobank dat de stijgende prijzen gaan aanhouden.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *