LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 13 okt 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws Opties

Marktbeeld 13 okt 2023

  • Investeer als accounthouder in oktober 300 euro in leningen en je krijgt een gratis kaartje voor de beleggersfair in Amsterdam! Nog geen account? Open dat via deze site!
  • Gisteren een eerste video van Boudewijn Rooseboom over crypto en de blockchain op het Beursbox video kanaal gezet. Kijk hier
  • De presentatie in Maastricht was gisteren een leuke ervaring. Er waren helaas weinig Beursbox lezers, dus dat is jammer. U heeft een interessante middag gemist. Een collega uit West België sprak over grote economische trends en bleek vrijwel op één lijn met mij te zitten. Dan moet je weten, ik kende hem nog niet. Toch is hij al net zo lang als ik over de beurs aan het publiceren. Zo je maar ben je al dertig jaar actief en nog ken je niet iedereen.
  • Mijn presentatie ging gisteren over de combinatie opties en aandelen. Ik heb naar aanleiding van enkele vragen die ik kreeg besloten om nu toch maar echt een optiecursus te gaan ontwikkelen via mijn “We Love To Coach” platform waarop ik ook de NEO Finance cursus ontwikkeld heb. Ik denk dat er een behoefte aan is.
  • Israël heeft Gaza de waarschuwing gegeven dat het de komende dagen zwaar gaat aanvallen. Het vervelende is dat de inwoners van Gaza geen kant op kunnen. De aanval van Hamas is niet te verantwoorden, maar de reactie van Israël is ook een probleem.
  • Een e-bike is geen motorvoertuig. Dat heeft het Europese hof besloten. Als automobilist moet je dus extra opletten, want het is dus gewoon een fiets, alleen veel sneller. Deze uitspraak is vooral voor de verzekering van belang.
  • Het aantal bedrijven dat failliet gaat, neemt flink toe. In september gingen er in Nederland bijna 300 bedrijven failliet. Daar zaten enkele bekende namen tussen, waaronder BCC en Big Bazaar.
  • Mag je de premier van Italië op TV een smeerlap noemen? De Italiaanse oppositieleider deed dat in 2020 en is nu veroordeelt tot een boete van 1000 euro. Dat roept de vraag op, tot hoe ver mag je dan wel gaan? Waar ligt de grens? Mag je de premier wel een etter, een zak, een idioot, een aanfluiting of een zak aardappelen noemen? Ik vind het een belachelijke uitspraak. Is dit vrijheid van meningsuiting?
  • 9 november organiseert WH Selfinvest in Amsterdam een middag over het beleggen met en in opties. Vier sprekers nemen je mee in de wondere wereld van het optiebeleggen. Écht optiebeleggen is prachtig. Het is het ware beleggen! Hier ga je zeker een interessante middag beleven! Klik hier voor meer informatie
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *