LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 13 juni 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 13 juni 2023

  • I.v.m. een bezoek dat ik vandaag aan Amsterdam breng zal het lunchwebinar van vandaag naar morgen verschoven worden!
    Ik ga het morgen hebben over short gaan en de shortsqeeze. Wat is het allemaal, wat is het gevaar en wat is er zo goed aan dat het kan? Klik hier om er morgen bij te zijn.
  • Een bedrijf van Berkshire Hathaway is schuldig geacht voor de bosbranden in Oregon in 2020. Het bedrijf moet nu 73 miljoen betalen aan 17 partijen die de aanklacht hebben ingediend en nu de rechtszaak hebben gewonnen. De schade voor 2.400 anderen moet nog worden vastgesteld. Het gaat allemaal om stroomdraden die braken tijdens een storm. De kortsluitingen veroorzaakten volgens de jury de branden. Hierdoor gingen 5.000 gebouwen in vlammen op. Het bedrijf stelt dat niet bewezen is dat het scenario zo verliep en is van plan hoger beroep in te stellen.
  • Silvio Berlusconi is overleden. Hij was een heel geslepen zakenman die naar mijn idee ‘helaas’ ook de politiek in ging. Dat had hij beter niet gedaan.
  • In het zuiden van Oekraïne is de Russische bevelhebber van de troepen daar gisteren bij de gevechten omgekomen.
  • JP Morgan Chase gaat de slachtoffers van Jeffrey Epstein schadevergoeding verstrekken. Het gaat in totaal om 290 miljoen dollar. JP Morgen bleef zaken doen met Epstein ondanks dat zijn gedrag bij de bank bekend was.
  • Een massaal protest op Reddit. Heel wat grote subreddits gaan vandaag op zwart als protest tegen nieuw beleid van het platform. Verschillende ontwikkelaars moeten fors gaan betalen voor toegang op Reddit en dit alles met een aankondigingstijd van 30 dagen.
  • Het Toyota aandeel steeg 5% nadat het bedrijf bekend maakte een volgende generatie EV batterij te ontwikkelen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *