LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 sept 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 sept 2022

 • Mijn Amerikaanse bank heeft de overboeking van 20.000 euro tegengehouden. Een reden werd nog niet gegeven. Ik kreeg de juiste persoon nog niet te pakken. Geld van en naar de VS sturen blijft in de VS een houtje touwtje verhaal.
 • Grootgebruikers kunnen in Brabant en Limburg vanaf december 2022 weer op het elektriciteitsnet aangesloten worden. Er is door een stukje net management ruimte op het stroomnet gecreëerd.
 • De nummer twee positie van landen die aan Oekraïne wapens doneren is verrassend voor iedereen in één keer door Rusland ingenomen. Ze hebben zuidelijk van Charkow een enorme munitieopslagplaats aan Oekraïne gedoneerd en in en rond Izium werden grote hoeveelheden aan wapens, tanks en gevechtsvoertuigen aan Oekraïne geschonken. De munitie en tank situatie van Oekraïne is in één klap enorm verbeterd. Dit alles na een glorieuze terugtrekking van Russische troepen waarna Oekraïne deze briljante Russische militaire operatie volkomen onterecht aan heeft aangezien voor een overwinning van Oekraïne op het Russische leger, aldus Moskou.
 • Ik was nog vergeten te vermelden dat de strijd om het uraniumbedrijf UEX is gewonnen door het bedrijf Uranium Energy Corp (UEC).
 • De treinstakingen in Nederland zijn na een voorlopig akkoord van de baan. Ook de NS moet inzien dat de mentaliteit van medewerkers na Corona veranderd is en men wil betere arbeidsvoorwaarden als je bij de NS werkt. Komen die er niet, dan komt de NS zonder werknemers te zitten. Zo simpel is het uiteindelijk.
 • In de VS is de hypotheekrente boven de 6% gekomen. Dat is slecht nieuws voor de huizenmarkt.
 • Warren Buffett heeft meer aandelen Occidental Petroleum (OXY) gekocht.
 • Twitter heeft 7 miljoen dollar uitgekeerd aan de klokkenluider. Elon Musk is er niet blij mee, want deze klokkenluider mag nu mogelijk bepaalde gegevens niet (meer) openbaar maken. Elon gebruikte deze klokkenluider als reden om uit de overname uit te komen.
Tags

1 Reactie

 1. Eppo 12 september 2022

  Je weet toch Tom dat een buitenlandse naam verdacht is en zekers zo hoog bedrag een terrorisme overboeking kan zijn of drugs geld .
  De NSA zal je nu vast aan het checken zijn .

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *