LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 feb 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 feb 2024

  • Ben je NEO Finance accounthouder, dan is de bijeenkomst op 1 maart interessant voor je. Ben je daarbij Gold of Platinum VIP, geef je dan VOOR 15 februari even op om te komen. Lees hier meer.
  • De S&P index is vrijdag voor het eerst boven de 5.000 punten gesloten.
  • Jeff Bezos gaat een flink aantal aandelen Amazon verkopen en hij doet dat heel bewust zodanig dat hij 600 miljoen dollar minder belasting hoeft te betalen. Daarvoor moet hij even naar Miami verhuizen. Dat heeft hij er wel voor over.
  • Gisteren liep ik in de lokale carnavalsoptocht als deelnemer. Thema was de beoogde fusie tussen Best en Oirschot. Best kwam voort uit Oirschot, nadat het eeuwen lang was uitgemolken door de laatste. Een vechtscheiding in 1819 en dan nu na 200+ jaar van de LAT relatie, zou het nu weer een gelukkig huwelijk moeten worden. Ik liep samen met mijn jongste dochter en het was goed voor de derde plaats.
  • De winkelstraten raken leger en leger omdat veel ondernemers de hoge lasten van de dure A locaties niet meer kunnen dragen. Steeds meer gaat online en daarvoor hoef je niet op de duurste locaties te zitten.
  • Daihatsu heeft bewezen de juiste aanpassingen gedaan te hebben en mag de eerste productie weer opstarten.
  • Amazon Prime heeft aangegeven om in tegenstelling tot andere Amazon onderdelen, geen mensen bij dit onderdeel te ontslaan.
  • Trump heeft Rusland uitgenodigd om NAVO landen aan te vallen. Mocht hij president worden, dan zal hij Rusland daar niet over aanvallen. Leuke provocatie van Trump, maar hiermee speelt hij de één Europa politici hier wel mee in de kaart. Die hebben nu een belangrijke reden extra om de éénwording van Europa snel door te voeren. Nu wordt Trump geen president meer, maar zou er een Trump achtige president komen, dan is het duidelijk dat we niet op de VS hoeven te rekenen. Een krachtig en één Europa is dan de enige manier om ons Rusland van het lijf te houden. Putin deed de NAVO herleven, en Trump doet Europa herleven. Het moet niet veel gekker gaan worden!
  • De koers van crypto’s is verder opgelopen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *