LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 aug 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 aug 2022

  • Later vanochtend ga ik het FXFlat webinar van gisteren online zetten. Ik had het in het webinar over de Chinese economie en de jeugd die de toekomst zou moeten hebben. Bezoek vanmiddag even de beursbox site! Je kan het uitgetypte verhaal ook hier al lezen.
  • Big bitcoin bets burn this company… Elliott Wave International schreef een artikel over MicroStrategy dat fors leende om bitcoins te kunnen kopen. Je leest het hier.
  • Ryanair stopt met het meenemen van passagiers voor een bijna symbolisch bedrag. Belachelijk lage prijzen voor tickets gaan verdwijnen.
  • Oost Europa gaat weer Russische olie ontvangen. Hongarije heeft de openstaande rekening betaald. De landen zijn serieus (te) afhankelijk van de Russische olie.
  • Zit er asbest in talkproducten? J&J zegt van niet, maar onderzoek wees uit dat het soms wel aanwezig was en dat J&J daar van op de hoogte was. Na enkele verloren rechtszaken gaat het bedrijf nu over op maïszetmeel en het heeft het onderdeel dat talkproducten produceerde verkocht, waarna het prompt failliet ging.
  • De Amerikaanse CDC heeft toegegeven dat ze heeft gelogen over haar onderzoek naar Covid Vaccins. Ze gaf aan vanaf februari 2021 onderzoek te hebben gedaan naar PRR’s, maar dat specifieke onderzoek begon pas een jaar later in maart 2022.
  • Ik was enorm bang dat mijn energierekening door het dak zou gaan. Ik betaal al enige tijd 463 euro per maand, maar de berichten in de pers gaven aan dat de rekening wel eens tegen zou kunnen vallen. Dat bleek in mijn geval niet waar. Ik krijg 1600 euro terug! De extra isolatie en nieuwe kozijnen plus 43 zonnepanelen en een paar winddelen doen hun werk goed.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *