LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 april 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 april 2022

  • De koers van bitcoin en andere crypto’s is de laatste dagen gevoelig lager komen te liggen. Juist dit soort momenten is goed voor een aankoop! Immers, 5% korting ten opzichte van gisteren. Kijk hier en gebruik kortingcode “Beursbox”.
  • Ben je belegger in AT&T dan moet je er even rekening mee houden dat afgelopen vrijdag de fusie tussen AT&T WarnerMedia en Discovery heeft plaatsgevonden. Dat onderdeel is dus uit de koers van het aandeel AT&T gegaan. Het is dus niet zo dat er een koersval was, maar de waarde is voor $5,90 verschoven naar het nieuwe aandeel.
  • Het dividend op aandelen AT&T zal verlaagd worden nu WarnerMedia uit het bedrijf gehaald is.
  • Amazon had grote plannen met het verzenden van pakketjes via drones. Het project wordt echter geplaagd door tegenvallers en tien jaar na de start is er nog altijd geen sprake van een drone service. Ze haalden in 2021 zelfs de 2500 testvluchten niet. De drones blijken de neiging te houden neer te storten op vervelende momenten.
  • Rusland lijkt toch van plan om binnen enkele weken een grote aanval in Oost Oekraïne te gaan uitvoeren. Waanzin, want je kan wel grote hoeveelheden tanks een richting op sturen, maar de kracht zit hem in samenwerking. De troepen die ze nu sturen hebben geen ervaring met elkaar. Dit kan een enorme slachting gaan worden. Wat is de zin?
  • De Oostenrijkse premier wilde als onafhankelijk bemiddelaar optreden maar ging het bij Putin hebben over vervolging van oorlogsmisdadigers alsof die oorlogsmisdaden toeval waren. Begrijpt de man werkelijk niet dat de oorlogsmisdaden Russisch beleid zijn? Als je spreekt over vervolging van de misdadigers, dan heb je al partij gekozen en is Putin direct klaar met je.
  • Gisteren heb ik het aandeel Lightwave Logic beoordeeld. Het was tien jaar geleden als eens besproken in de Beursbox Nieuwsbrief. Tijd voor een update:
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *