LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 apr 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 apr 2024

  • Fietsenfabriek VanMoof heeft een doorstart gemaakt en verkoopt weer fietsen. Het bedrijf is nu in handen van Lavoie, dat ook McLaren bezit.
  • O.J. Simpson is gisteren overleden. Hij is 76 geworden.
  • FTX oprichter Sam Bankman-Fried gaat in beroep tegen zijn veroordeling. Hij kreeg 25 jaar celstraf opgelegd. Zijn familie behoord tot de Amerikaanse elite en hij hoopt dat hij in hoger beroep wel de ‘elite’ behandeling krijgt waar ook Donald Trump zich steeds op beroept.
  • Gedupeerde beleggers van SNS, dat in 2013 onteigend (genationaliseerd) werd, krijgen alsnog samen 900 miljoen euro van de staat. Het gaat om beleggers die obligaties en leningen hadden uitstaan.
  • Albert Heijn moet haar duurzaamheidsclaims uit de supermarkten verwijderen. Hun claim is ongefundeerd.
  • Amerikaanse chipmakers willen toch heel graag aan China leveren. Waar het dus op neer komt, is dat ASML beperkingen door de VS wordt opgelegd, terwijl Amerikaanse bedrijven, om maar winst te kunnen maken, wel aan China mogen leveren. Het ziet er naar uit dat de Amerikaanse lobbyisten het gaan winnen van de politieke wensen. Bedrijven zoals Intel en Qualcomm verdienen meer aan China dan aan omzet in de VS.
  • Een 67 jarige vastgoed onderneemster in Vietnam is ter dood veroordeeld voor een enorm grote fraude. Haar acties hebben de Vietnamese samenleving veel economische pijn opgeleverd. Bankfraude, omkoping, wat deed ze allemaal niet?
  • Een sponsor van Rudi Giuliani wil zijn $100.000 terug omdat hij nu door heeft dat hij bedrogen is door de leugens van Giuliani. Het geld werd totaal niet gebruikt waarvoor het geschonken was. Er is dus nu een rechtszaak over ontstaan. Ik heb gene medelijden met de sponsor. Als je zo graag in de leugens van Rudi trapte, dan verdien je het om bedrogen te worden.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *