LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 11 mei 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 11 mei 2023

  • Morgenmiddag geeft Aloys Mattijssen een daytradingcursus in Best. Ik heb nog twee plekken vrij! Het kost slechts 99 euro en je leert daytrading met gratis software. Mail me snel op tom@lassing.nl
  • John Cleese kennen we van Monhty Python. Hij maakte ook een mooie korte video over de belastingvrije status en constante geldhonger van zogenaamde kerkgenootschappen in de VS. Op zijn manier uiteraard. Kijk hier
  • Het is weer die tijd van het jaar… Dat moet ik even uitleggen… Ik schrijf iedere dag de nieuwsbrief en iedere dag heb ik weer informatie en feiten waarover ik kan schrijven. Informatie die me voor een deel wordt toegestuurd door actieve lezers die op hun beurt ook weer zoeken naar interessante feiten etc. Ik krijg die tips en kan dan weer een artikel schrijven. Bij deze mijn dank aan iedereen die me voorziet van tips en feiten! Jullie maken mijn werk er zeker makkelijker op!
  • Ik heb gisteren het succesaandeel van Warren Buffett besproken. Hij krijgt tegenwoordig jaarlijks zes keer de prijs die hij betaalde voor het aandeel als dividend uitgekeerd. Het is een enorme cashcow voor hem geworden. Is dat aandeel nu ook voor ons interessant? Hoe kunnen wij zo’n cashcow aandeel creëren? Ik bespreek het in de video. De video zal vanaf 09:00 uur vanochtend te zien zijn. Kijk hier.
  • In de VS is Congreslid Santos opgepakt en aangeklaagd voor 13 misdrijven. De Republikeinen houden hem nog altijd in functie en gaan pas overwegen te schorsen als hij daadwerkelijk veroordeeld wordt. Liegen is bij hen geen zonde. Gepakt en veroordeeld worden wel… Al zal blijken of dat bij hen voor oud presidenten ook op gaat.
  • De Disney cijfers vielen analisten iets tegen. Toch worden de verliezen op de streaming kosten al iets kleiner. Het bedrijf zet nu vooral in op kostenbesparingen.
  • De omzet in Bud Light heeft een enorme dreun gekregen na de campagne die door MAGA Republikeinen werd afgebrand. Dat zal bedrijven in de VS schuw maken om nog weer minderheden of controversiële personen in hun reclames te gebruiken. De VS schuift steeds meer op richting Christelijke Taliban standpunten.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *